Ana sayfa Dizi Haberleri 5 günde 5 milyon izleme! Cemre Baysel’li Senden Daha Güzel, YouTube’da yıkılıyor!

5 günde 5 milyon izleme! Cemre Baysel’li Senden Daha Güzel, YouTube’da yıkılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrolünde oynadıkları Fox TV’nin yeni romantik komedi dizisi ekranlardaki macerasına geçen hafta başladı. Bu hafta ikinci bölümüyle ekrana gelecek dizi YouTube’u yıktı geçti.

Geçen yaz Baht Oyunu’nda canlandırdığı Ada karakteriyle büyük bir çıkış yapan ve romantik komedilerdeki başarısını kanıtlayan Cemre Baysel bu yaz da Senden Daha Güzel dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Baysel’in bu kez partneri Burak Çelik. İkili, izleyiciler taraıfından birbirine çok yakıştırıldı.

Senden Daha Güzel dizisi ilk bölümüyle yaz dizisi için fena denilemeyecek bir reyting puanıyla başlangıç yaptı. Ancak dizi YouTube’da inanılmaz bir başarıya imza attı. Senden Daha Güzel, YouTube’da beş günde beş milyon kişi tarafından izlendi. İkinci bölümün fragmanı da bir günde 1 milyon izleyiciyi aştı.

5 günde 5 milyon izleme! Cemre Baysel’li Senden Daha Güzel, YouTube’da yıkılıyor! 17 5 günde 5 milyon izleme! Cemre Baysel’li Senden Daha Güzel, YouTube’da yıkılıyor! 18

Yarın akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek Senden Daha Güzel dizisinin bu hafta alacağı reyting oranları da çok merak ediliyor. Senden Daha Güzel dizisi, özellikle Cemre Baysel hayranları tarafından yurt dışında da büyük ilgi görüyor.

İlk bölümün ardından sosyal medyada yapılan yorumlarda diziyi çok beğendiklerini dile getirse de Burak Çelik’in kaslı vücudunun çok fazla sergilendiği sahnelerden rahatsız olduklarını belirtmişlerdi. İzleyiciler bu sahneleri fazla bulurken yeni bir Can Yaman yaratıldığına dikkat çekti. Can Yaman, büyük şöhrete kavuştuğu Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinde kaslı vücuduyla ön plana çıkıyordu.

Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanı doktorla İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrahın aşkını anlatan dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor.