Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 5 Haziran Reyting Sonuçlarında Söz Mü, İçerde Mi, Survivor 2017 Mi, İsimsizler Mi Birinci Oldu?

5 Haziran Reyting Sonuçlarında Söz Mü, İçerde Mi, Survivor 2017 Mi, İsimsizler Mi Birinci Oldu?

tarafından ker_def

Reyting yarışında diziler ve Survivor kıran kırana bir savaş veriyor. 5 Haziran akşamı ekrana gelen Söz, İsimsizler ve Survivor arasındaki rekabette zirvenin sahibi de belli oldu.

Çetin bir reyting mücadelesinin yaşandığı gecede Star TV’de Söz, Kanal D’de İsimsizler, Show Tv’de İçerde, TV 8’de ise Survivor 2017 reyting mücadelesi verdi. Peki, 5 Haziran 2017 Reyting sıralaması nasıl oldu? 5 Haziran 2017 Reyting sonuçlarında kazanan kim oldu?

5 Haziran Reyting Sonuçlarında Söz Mü, İçerde Mi, Survivor 2017 Mi, İsimsizler Mi Birinci Oldu sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Pazartesi geceleri reyting yarışı oldukça çetin geçiyor. Yine öyle iddialı bir gecede reyting sıralaması belli oldu. İşte 5 Haziran 2017 Reyting Sonuçları! 5 Haziran Reyting Sonuçları…

SÖZ ŞEHİT VERDİ
Star Tv’de yayınlanan ve her hafta izlenme rekorları kıran Söz dizisi son bölüm ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Söz 5 Haziran son bölümde yine reytinglerde ilk sırada yer aldı. Bu hafta çok buruk ve duygusal bir bölümle ekranlara gelen Söz dizisinde özel kuvvetler askerleri bir şehit verdi.

İÇERDE ZİRVEYİ KAPTIRDI
Show Tv’nin sevilen dizisi İçerde ise bu hafta zirveyi Söz dizisine kaptırdı. İçerde’de Sarp’ın ailesi büyük tehlikede. Sarp ailesini kurtarabilecek mi? Mert ve Sarp kardeş olduklarını ne zaman öğrenecekler?