Ana sayfa TV Programları 6 Yıl sonra jandarma üç kişiyi gözaltına aldı – Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Mart 2019

6 Yıl sonra jandarma üç kişiyi gözaltına aldı – Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Mart 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 6 Mart Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde neler yaşandı? Müge Anlı ve ekibi yine dikkat çeken konulara yer verdi.

6 Mart Çarşamba günü ekrana gelen bölümde konu başlıkları şöyleydi: Araştırmacı gazetecilik ödülü Müge Anlı’nın…Asım Bayram’ın evinde luminol inceleme yapıldı…Kilitli odadaki para kasası boş çıktı! 6 Yıl sonra jandarma üç kişiyi gözaltına aldı. Filiz Hanım telefonda… Programın bugünkü bölümünde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir süre önce gündeme gelen 83 yaşındayken 6 yıl önce ortadan kaybolan Hacer Cengiz olayındaki son dakika gelişmesi açıklandı. Olayla ilgili olarak Hacer Cengiz’in oğlu Muhammed Cengiz, gelini Lale Cengiz ve Lale Hanım’ın babası Ali Bey’in gözaltına alındıkları bilgisini Müge Anlı duyurdu.

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Susuz Köyü’nde yaşayan 83 yaşındaki Hacer Cengiz, 31 Aralık 2013 tarihinde kaybolmuştu. Yaşlı kadını arayan yakınları o günlerde Müge Anlı’ya başvurmuştu.

Yakınları gelini Lale Cengiz’den şüphelendiklerini çünkü Lale Cengiz’in yaşlı kadını evde istemediğini söylemişti. Bunun üzerine Müge Anlı’ya gelen gelin Lale Cengiz, yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkatleri çekmişti.

Müge Anlı’nın; “Her şey açık ve net” dediği kayıp olayıyla ilgili olarak 6 yıl sonra şok bir gelişme yaşandı. Banaz İlçe Jandarma Komutanlığı Hacer Cengiz’in oğlu Muhammed Cengiz, gelini Lale Cengiz ve Lale’nin babası Ali’yi gözaltına aldı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…