Ana sayfa Dizi Haberleri 8 Kasım Salı reyting sonuçları; Yürek Çıkmazı, Ben Bu Cihana Sığımazam, Üç Kız Kardeş, Baba, Emanet, Toprak ile Fidan dizi reytingleri

8 Kasım Salı reyting sonuçları; Yürek Çıkmazı, Ben Bu Cihana Sığımazam, Üç Kız Kardeş, Baba, Emanet, Toprak ile Fidan dizi reytingleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 8 Kasım Salı akşamı yayınlanan diziler arasında yine çok sert bir reyting yarışı yaşandı. atv ekranında Ben Bu Cihana Sığmazam, TRT1’de Yürek Çıkmazı, Show TV’de Baba ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş dizilerinin müthiş bir rekabetine şahitlik ettik. Ayrıca günlük diziler olarak da Kanal 7 ekranında Emanet ve Star TV’de Toprak ile Fidan’ın yeni bölümleri izleyicilerle buluştu.

8 Kasım Salı akşamı yayınlanan diziler arasında reytinglerde yaşanan rekabet her geçen hafta daha da sertleşiyor. Üç Kız Kardeş dizisi güçlü hikayesi ile Kanal D’ye hem AB hem de ABC1 gruplarında iki birincilik kazandırdı. 25. bölümü yayınlanan dizinin çok iyi ilerlediğini ve tüm kişiler kategorisinde de ikinci olduğunu belirtelim. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, ilk sezona göre ikinci sezonda çok daha güçlü bir reyting görüntüsü çiziyor.

TRT1’de geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin ikinci bölümünde yaşanan yükseliş izleyicileri memnun etti. Reytingler tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde gerçekleşti ve bu durum da bir başarı olarak tarif ediliyor. Yürek Çıkmazı dizisi tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olurken, AB’de üçüncülük ve ABC1’de de beşincilik elde edildi. Dizinin ilerleyen haftalarda daha iyi oranlar elde etmesi kesin gibi gözüküyor.

atv ekranında sekizinci bölümü yayınlanan Oktay Kaynarca’nın başrolündeki Ben Bu Cihana Sığımazam dizisinin reytingleri de oturdu. Tüm kişiler kategorisinde yine birincilik geldi. AB kategorisinde dördüncü olan dizi, ABC1’de ise üçüncülük elde etti. Tüm izleyici gruplarında da çok iyi reyting oranları elde eden dizi için başarılı bir sürecin ilerlediğini söyleyebiliriz.

Show TV ekranında yayınlanan Baba dizisi için ise işler iyi gitmiyor. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in başrolündeki dizinin 23. bölümü yayınlandı. Tüm izleyici gruplarında da dizinin ilk 10 program arasına girememesi büyük bir sıkıntı olarak gözüküyor.
Tüm kişilerde on üçüncü olabilen Baba dizisi, AB grubunda on dördüncü ve ABC1’de ise on birincilik elde edebildi. Bu sonuçlar ile birlikte Baba dizisine olan ilginin bir hayli düştüğünü söyleyebiliriz.

Günlük dizilerden Emanet tüm gruplarda ilk 100 program arasında bulunuyor. Ancak geçen sezona göre izleyici ilgisi azaldı. Halil İbrahim Ceyhan’ın başrolündeki dizi 8 Kasım akşamı tüm kişiler grubunda yirmi beşinci oldu. AB’de doksan yedinci sıradaki dizi, ABC1’de ise otuz birinci durumda bulunuyor.

Star TV’nin yeni günlük dizisi Toprak ile Fidan’ın 7. bölümü yayınlandı ve tüm izleyici gruplarında da İlk 40 program arasında bulunması dikkat çekti. Tüm kişiler kategorisinde yirmi yedinci olan dizi, AB’de otuz sekizincilik ve ABC1’de de yirmi dokuzunculuk elde ederek günü tamamladı.