Ana sayfa Dizi Haberleri 8 yıl aradan sonra Çarpışma dizisiyle ekrana döndü!

8 yıl aradan sonra Çarpışma dizisiyle ekrana döndü!

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 2. sezonunda Jean de la Faret karakterine hayat veren, 1992 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Barış Aksavaş yeniden ekrana döndü.

2011 yılında Yalancı Bahar dizisindeki Avukat Aziz ve Muhteşem Yüzyıl’daki karakterinden sonra bir yapımda rol almayan Aksavaş, Show TV ekranındaki Çarpışma dizisinde Seyfi karakterine hayat verecek.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak ve Alperen Durmaz’ın paylaştığı Çarpışma dizisine yeni bölümde sürpriz bir isim katılıyor. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Barış Aksavaş, Çarpışma dizisine Seyfi rolüyle dahil oldu.

8 yıl aradan sonra Çarpışma dizisiyle ekrana döndü! 7

Aksavaş, Mahallenin Muhtarları dizisinde Barış karakteri ile tanınmış, Bir İstanbul Masalı dizisinde Turgut’u canlandırmıştı.

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 11. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Tüm hızıyla devam eden Kerem-Cemre aşkının, Meral’in tehdidi altında olduğunun anlaşıldığı tanıtımda, Adalı ve Veli bir kez daha karşı karşıya geliyor ve bu kez yumruklar konuşuyor. Adalı ve Veli, Zeynep ve Kadir arasında şimdi neler yaşanacak soruları ise merak uyandırıyor.