Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes gidiyor! Sen Anlat Karadeniz’de şoklar üst üste geldi!

Nefes gidiyor! Sen Anlat Karadeniz’de şoklar üst üste geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sen Anlat Karadeniz dizisinin 32. bölüm tanıtımı yayınlandı. Nefes’ten izleyicileri şok eden sözler geldi…

31. bölüme Tahir ve Nefes’in düğünü damgasını vurdu. Kız isteme, gelin hamamı gibi adetlerin yerine getirildiği dizide, eğlenceli anlar ekrana yansıdı.

Tahir ve Nefes’in mutlu günlerinde sevdikleri onları yalnız bırakmazken gelinlikler içindeki Nefes, ekran başındakilerin de nefesini kesti adeta.

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin baş rolünde oynadıkları dizide düğün sahnesinde Nefes’in horon tepmesi de dizinin en keyifli anlarından birisi oldu.

Dizinin final sahnesinde ise beklenmeyen bir olay yaşandı.

Nefes gidiyor! Sen Anlat Karadeniz'de şoklar üst üste geldi! 9

Nazar’ın düğünü gelmemesi üzerine onu arayan Berrak, Vedat tarafından dövüldüğünü öğrendi. Murat, olayı duyar duymaz arabaya atlayıp Vedat’ın evine gitmeye kalkıştı. Fatih ve Berrak da onunla birlikte gitti.

Evin önüne gittiklerinde Murat silahını çıkardı ama Fatih elinden aldı. O sırada Vedat’ın bir adamı Fatih’e ateş etti ve kalbine yakın bir yerden vurdu.

Fatih, Berrak’ın kucağına düştü. Bu şok olay sonrasında ekrana gelen tanıtımda Saniye’nin feryat figan Nefes’e sert tepki verdiği görüldü.

Yaşananlardan sorumlu tutulan Nefes, ne yapacağını bilmez halde çaresiz kaldı. Yine yaşanan olayın sorumlusu olarak Nefes’e bilet kesildi.

Tanıtımın sonunda Yiğit’e “Ay Işığında Uluyan Kurt ve Mavi Tüylü Geyik Yepyeni Bir Maceraya Başlayacak!” sözleri Nefes’in Yiğit’i de alıp gidiyor olduğu izlenimini yarattı.

İşte 32. bölüm tanıtımı.

Yeni bölüm tanıtımı gören izleyiciler, her olayda Saniye’nin Nefes’i suçlamasına da tepki gösterdi.

İşte gelen yorumlardan bazıları:

Nefes gidiyor! Sen Anlat Karadeniz'de şoklar üst üste geldi! 10 Nefes gidiyor! Sen Anlat Karadeniz'de şoklar üst üste geldi! 11