Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece öyle bir paylaşım yaptı ki, zamanlama talihsizdi, kötü kaçtı

Eda Ece öyle bir paylaşım yaptı ki, zamanlama talihsizdi, kötü kaçtı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher lakaplı Cherilyn Sarkisian’ın bir sözünü instagram hesabından paylaştı. Eda Ece, Cher’in bir sözünün mottosu olduğunu ve tüm genç kızların da bu söze sahip çıkması gerektiğini belirten bir paylaşım yaptı.

Ancak bu paylaşım Cher’in Türk halkı için skandal bir ifadede bulunduğu güne denk geldi.

Türkiye’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı için sosyal medyadan paylaşım yapan Cher, “Umarım Türkler gelmezler. Onlar canavar. Trump, Kürtlerin hayatıyla ilgili hiçbir şeyi umursamıyor. Ama Hıristiyanların hayatını koruyamaz mı? Genç Hıristiyan kızların ve erkeklerin perişan edilmelerine izin verecek mi? Trump ruhsuz bir dinsiz” diyerek büyük bir skandala imza attı.

Eda Ece ise bu skandalın Türkiye’de haberlere konu olmasından saatler sonra Cher’in paylaşımını yapınca talihsiz bir durum ortaya çıktı.

Eda Ece’nin paylaşımı şöyle:

Cher’in bu sözü sonsuza dek mottomuzdur, umarım tüm genç kızların da olur! Benim annem bu cümleyi mümkün değil kurmaz, hiçbir zaman da kurmadı ama bu laf çok eğlenceli ve çok güzel bir yerden ironik! Söz şöyle “Annem zamanı gelince zengin bir adamla evlen dedi. Cevabım “anne, ben zengin bir adamım!” Çok zekice ve müthiş; yaratan,üreten,çalışan,kazanan güçlü kadınlar sizi selamlıyorum❤️???????????????????????????????? #momiamarichman

Eda Ece öyle bir paylaşım yaptı ki, zamanlama talihsizdi, kötü kaçtı 7