Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı!

Burçin Terzioğlu hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül olarak akıllara yazılan, birçok izleyicinin de bu karakter ile hatırlayacağı Burçin Terzioğlu yeniden ekrana dönüş yaptı.

Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Kurşun dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Terzioğlu, başarılı bir performans sergilemesine rağmen, beklenildiği kadar gündem olamadı.

Leyla Devrim isimli gazeteci karakterine hayat veren oyuncu, dizide iyi bir performans sergiliyor. Ancak Kurşun dizisi hikayesi ile bazı izleyicileri cezbetse de geniş bir izleyici kitlesini etkileyemedi.

Leyla Devrim karakteri de Ayşegül ile kıyaslanmakta ve henüz izleyicilerin beklentisini de karşılayamadı.

İzleyiciler en çok da ünlü oyuncudan, güçlü kadın imajını görmek istiyor. Terzioğlu, Leyla karakterinde her ne kadar güçlü bir kadın karakteri gibi görünse de hikayenin işlenişi ve bulunduğu nokta, onu bu noktadan uzaklaştırıyor.

Burçin Terzioğlu hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı! 8

Her şeyden önce ‘dobra bir gazeteci’ imajı üzerine geçirilen Leyla Devrim, Savcı Orhan’a babası hakkındaki gerçeği açıklamalıydı… Annesi ile birlikte yaşadıkları geçmişi önüne sermeli idi… Zira güçlü bir kadın karakteri bekleyen hayranları Leyla Devrim’in inandırıcılığı için bu noktanın önemli olduğunu düşünüyor.

Savcı Orhan, Leyla hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra hikaye nereye gidebilir ki?

Leyla ve Orhan aşkına o saatten sonra kim inanabilir ki?

Tabii ki Orhan’ın kız kardeşi Zeynep’in ölümünde Leyla Devrim’in de bir payı var.

Ancak gerçekleri Orhan’a anlatması, aralarında sorunlar yaşanması ama sonra bunları aşıp aşka tutunmaları daha güçlü ve gerçekçi bir hikaye kurgusu olabilirdi.

Böylelikle ‘güçlü gazeteci, korkusuz gazeteci’ imajı verilen Leyla Devrim daha çok kabul görürdü.

Sosyal medyadan zaman zaman paylaşımlar yapan Burçin Terzioğlu’nun hayranları yaptıkları yorumlarda ya güzelliğine, ya zarafetine ya da stiline yönelik ifadeler kullanıyor.

Kimi zaman da Ayşegül olarak sesleniyor. Ama Kurşun ve Leyla Devrim ifadelerini çok nadir görebilirsiniz.

Burçin Terzioğlu hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı! 9

Senaristlere bu noktada önemli bir görev düşüyor. Leyla Devrim’i güçlü kadın yapmanın yolu, korkusuz yapmanın yolu Orhan’ı aldatması değil, karşısına dikilip gerçekleri bir bir anlatmasına ve bunu da bir an önce yapmasına bağlı…

Henüz daha erken, dizide daha hiçbir şey belli değil demeyin… Leyla Devrim için yakıştırılan ‘güçlü, korkusuz, dobra’ gibi yakıştırmalara dizideki sahnelerin de eşlik etmesi lazım.