Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde hem hikaye hem reytinglerde işler yolana giriyor

Sen Çal Kapımı dizisinde hem hikaye hem reytinglerde işler yolana giriyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde 21. yeni bölüm 5 Aralık Cumartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı, enerjileri ve uyumları ile de hayranlarını mest ettiği dizinin hikayesinde duygusallık aldı başını gitti.

Romantik komedi dizisi olarak konumlanan Sen Çal Kapımı dizisi, haftalardır drama yakın bir performans ile ilerliyor. Dizide Serkan ve Eda karakterlerinin aşka doğru adım adım ilerlediği sahneler de izleyicilerin keyfini yerine getiriyor.

Zorlukları birlikte aşmayı öğrenmeye başlayan iki aşığın, romantik anlarını heyecanla bekleyen Sen Çal Kapımı hayranları, yeni bölüme büyük ilgi gösterecektir. Dizinin 5’lere yaklaşan reytingleri ile durumu düzeltmeye başlaması da önemli bir gelişme oldu.

Cumartesi günleri iyi sonuçlar almaya başlayan Sen Çal Kapımı, ekranda kalma yolunda çok önemli haftaları yaşıyor… Dizinin hem hikayesinin hem de reyting sonuçlarının şu aşamada iyi olduğunu, umut verdiğini hatırlatalım.

Selin yüzünden Eda ve Serkan’ın arasının bozulmasını istemeyen dizi hayranları 21. yeni bölümü iple çekiyor. İşte 5 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 21. bölümden yeni görüntüler: