Ana sayfa Dizi Haberleri Şimdiden nefret ettim! Sen Çal Kapımı yeni taktiğiyle reytingi garantiledi

Şimdiden nefret ettim! Sen Çal Kapımı yeni taktiğiyle reytingi garantiledi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde önemli bir atak geldi. Dizinin yükselmekte olan reytinglerini yine yaz aylarındaki seviyelere çıkartmak adına önemli bir adım atıldı…

Daha önce atv ekranında yayınlanan Gel Dese Aşk isimli dizinin sadece 4 bölüm ekranda kalmasına rağmen, İlayda Çevik’in canlandırdığı Bahar karakteri izleyicinin nefretini kazanmıştı. Evli ve çocuklu bir yuvayı yıkan, kendisinde yaşlı birisiyle aşk yaşayan Bahar karakteri ne kadar sevimsiz geldi ise, şimdi de İlayda Çevik Sen Çal Kapımı dizisinde yine sinirleri zıplatan bir rolle ekrana dönüyor.

Başarılı oyuncu Çevik, Gel Dese Aşk’ta bu kadar nefreti iyi oyunculuğu ile üzerine çekmişti. Sen Çal Kapımı dizisinin 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 22. bölümünde de benzer bir durum yaşanacak. Balca Koçak karakteri ile diziye katılan oyuncu, daha ekranda dizide bile yer almış değil. Ancak dizinin 22. bölüm fragmanlarında Balca karakteri sözleriyle şimdiden hayranların nefretini kazandı bile.

Şimdiden nefret ettim! Sen Çal Kapımı yeni taktiğiyle reytingi garantiledi 7

Serkan Bolat’ı çok yakışıklı bulan ve onunla ilgili planlar kuran Balca Koçak, Eda’nın hayatının alt üst edecek. Balca’yı işe alan kişi olan Eda, şimdi de Serkan’ı ondan nasıl koruyacak bunu düşünmek durumunda.

Dizinin hikayesindeki bu hareketlilik reytinglere de çok olumlu yansıyacaktır. İlayda Çevik de böyle bir karakter için çok iyi seçilmiş bir isim oldu.

Sosyal medyada “Şimdiden nefret ettim bu Balca’dan. Canım sıkıldı. İnşallah Eda ve Serkan ayrılmazlar” diye yorum bırakan birçok izleyici var. Kısacık fragman bile Balca karakterinden izleyicinin nefret etmesine yetti.

Şimdiden bu karakteri sevmediğini söyleyen o kadar çok mesaj var ki… Dizinin senaristleri bu karakter ile reytinglerin yükselmesine neredeyse garanti etmiş gibi duruyor.

Sen Çal Kapımı dizisine aranan kan geldi. İlayda Çevik, dizide çok önemli bir pozisyonda olacak. İşte Sen Çal Kapımı 22. bölümden 2. fragman: