Ana sayfa Sosyal Medya Panik yok! Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden gitmiyor ama başka bir dizide de oynayacak!

Panik yok! Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden gitmiyor ama başka bir dizide de oynayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar ekranın en çok dikkat çeken romantik komedi dizilerinden olan Sen Çal Kapımı, yaz sezonunun başındaki kadar rağbet görmese de kemik bir izleyici kitlesi tarafından izleniyor. Dizinin reytingleri yaz aylarında daha iyiydi ancak sezonda gelen diğer diziler karşısında yıkılmasa da direniyor ve Cumartesi akşamına alınmasıyla da güç kazandı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi iki genç ve popüler ismi bir araya getiren Fox TV’deki dizi, reytingleri tavan yapmasa da sosyal medyada bambaşka bir durum yaşanıyor. Haftalık, günlük raporlarda açık ara rakiplerine fark atan dizi büyük ilgi topluyor.

Özellikle Erçel ve Bürsin ikilisini birbirlerine çok yakıştıran dizinin ve oyuncuların hayranları, sosyal medyada diziyle ilgili pek çok paylaşımlarla desteklerini sürdürüyorlar. Hande Erçel’in Eda karakterini canlandırdığı dizide Kerem Bürsin de Serkan’ı oynuyor.

Panik yok! Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden gitmiyor ama başka bir dizide de oynayacak! 13

İkilinin ekran uyumu çok beğenilirken, Kerem Bürsin’in bir başka dizide oynayacağı haberleri izleyicinin aklını karıştırdı. Sanıldığı gibi Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmayacak. Daha önce başladığı bir projeye devam ediyor.

Henüz Sen Çal Kapımı dizisi başlamadan önce Kerem Bürsin, BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli bir dizide rol almıştı. Nilperi Şahinkaya ile birlikte yer aldıkları bu dijital dizinin devam etmesi kararı alındı.

Absürd komedi olarak dikkat çeken ve argo ve küfür içeriklerinin de yer aldığı bölümlerle dijital platformdaki alternatif diziler arasında bulunan Aynen Aynen’in çekimleri yakında başlayacak. 4 sezon çekilen dizi, ilk olarak 2019’da Youtube’da yayınlanmaya başlamıştı. Ancak iki sezonda Nilperi Şahinkaya’nın partneri Uraz Kaygılaroğlu olmuştu.

Ses getiren projenin devamında ise Kerem Bürsin rol almıştı. 3. ve 4. sezonlarda oynayan Bürsin, şimdi 5. sezonda da Aynen Aynen’de rol alacak.

Aynı anda Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri de devam edecek. Kerem Bürsin’in çalışma takvimi de bu iki diziye göre ayarlanacak.

İşte Aynen Aynen’den kısa bir bölüm…