Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin izleyiciye çok güzel bir sürprizi var!

Gönül Dağı dizisinin izleyiciye çok güzel bir sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, cumartesi rekabetinde çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor. İki haneli reytingler elde eden dizinin yeni bölümlerini merakla bekleyen hayranlar için bir sürpriz de var.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hayranları önümüzdeki bölümleri daha da bir neşeyle takip edecek. Bu neşenin kaynağı ise diziye katılacak olan yeni karakter ile ilgili. Dilek ve Taner’in mutluluğu izleyicileri de keyiflendirecek.

Gönül Dağı dizisinin 50. bölümünde Dilek, hamile olduğunu öğrendi ve Taner de bu mutlu haberi büyük bir sevinçle aldı. Dizi hayranları da hikayeye bir bebek geleceğini anlayınca çok mutlu oldu.

Gönül Dağı dizisinin izleyiciye çok güzel bir sürprizi var! 13

“Ben gerçekten hamileymişim” diyen Dilek’in parlayan gözleri ve heyecanı karşısında baba olacağını öğrenen Taner’in mutluluğu da izleyenleri çok memnun etti. Konu evlat olunca akan sular durur. Taner için de aynen böyle.

Dilek ve Taner’in mutluluğu şimdi de bir bebek ile daha da perçinlenecek. Dizinin hayranları da yakında hikayeye bir bebeğin katılacağını bildiği için bu durumdan çok memnun.

Bir dizi hayranı, “Bu sahnede ağladım, sanki abim yada evladım baba oluyormuş gibi hissettim” diye yorumda bulundu. Dizinin izleyenlere ne kadar güçlü hisler sunduğunu da bu sahneyi tekrar seyrederek anlayabilirsiniz.