Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine hızlı giriş yaparak ortalığı dağıtan Alperen Duymaz, halinden memnun!

Çukur dizisine hızlı giriş yaparak ortalığı dağıtan Alperen Duymaz, halinden memnun!

tarafından ker_def
Alperen Duymaz’dan ‘Çukur’ açıklaması

‘Çukur’ dizisindeki oyunculuğuyla dikkatleri üstüne çeken Alperen Duymaz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Dizide Emrah komiseri canlandıran Alperen Duymaz, diziye başladığında büyük bir polemik yaşanmıştı.

Bodrum Masalı dizisindeki Ateş karakteriyle izleyicinin hafızasına yerleşen Alperen Duymaz,

öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de kısa bir süre mağazaları dolaşıp yazlık alışveriş yaptı.

Dizi hakkında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alperen Duymaz, “Bugün repo günümüz. Dizi çekimleri gayet güzel gidiyor. Tatlı bir yorgunluk var üzerimizde. Çekim sırasında sokakta bulunan insanların bizi çevirip övgülerde bulunması da bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Çukur dizisine hızlı giriş yaparak ortalığı dağıtan Alperen Duymaz, halinden memnun! 7

Gerçekten de Çukur dizisi övgüyü hak eden bir yapım.

İzleyiciyi ters köşe yapmayı başaran, Vartolu’nun fenomen olduğu, ünlü isimleri buluşturan Çukur dizisi başarılı hikayesiyle de daha uzun süre konuşulacağa benziyor.

Emrah komiser diziye hızlı bir giriş yapmıştı!

Emrah, Vartolu’nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurmuştu. Son sahnelerde ise Çukur’a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına almıştı.

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur’un yeni anti kahramanı Emrah Amir’in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar olmuştu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah’ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor’a göndereceğini söyleyerek azarladı. İşte bu olay sosyal medyada büyük tepki çekti. Ve dizisinin bir sonraki bölümünde özür dilemek zorunda kaldılar.