Ana sayfa Yabancı Dizi A Series of Unfortunate Events dizisinin 3. sezonu onay aldı

A Series of Unfortunate Events dizisinin 3. sezonu onay aldı

tarafından ker_def

Netflix dizisi A Series of Unfortunate Events 3. sezon onayını da aldı

Netflix’in sekiz bölümlük ilk sezonuyla ekrana gelen yeni dizisi A Series of Unfortunate Events üçüncü sezon onayını da aldı. Dizi, 14 Mart’ta ikinci sezon onayı almıştı.

Lemony Snicket takma adını kullanan yazar Daniel Handler’ın aynı adlı roman serisinden televizyona uyarlanan ve tam adı Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events olan dizi, 13 Ocak 2017’de yayına girmişti. Serinin 2004 yapımı ve başrolünde Jim Carrey’in yer aldığı aynı isimli bir filmi de bulunuyor. Netflix’in ekrana getirmeye hazırlandığı dizide Kont Olaf rolünü How I Met Your Mother ile tanınan Neil Patrick Harris canlandırıyor.

Roman serisi ve dizi, ailelerini bir yangında kaybedince kimsesiz kalan ve Kont Olaf’ın yanına yerleştirilen üç çocuğun başından geçenler ve ailelerinin gizemli ölümünün arkasındaki gizem üzerine kurulu.

Dizinin gelecek sezonunun 10 bölüm sürmesi ve serinin sonraki beş kitabının uyarlanması bekleniyor. Her iki bölümü bir kitaba dayanan dizinin birinci sezonunda ilk dört kitap uyarlanmıştı, kalan dört kitap da üçüncü sezonda uyarlanacak.