Ana sayfa Sosyal Medya AB’de zirvede başlayan Camdaki Kız dizisine sosyal medya ilgisi de büyük oldu

AB’de zirvede başlayan Camdaki Kız dizisine sosyal medya ilgisi de büyük oldu

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi Camdaki Kız dizisinin ekran yolculuğu başladı. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizi, Perşembe reytinglerinde AB kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova’yı bu kategoride birincilikten eden Camdaki Kız, büyük ilgi gördü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı “Camdaki Kız”, Kanal D ekranında yayınlanan ilk bölümüyle en çok izlenenler sıralamasında zirveye oturdu. Kantar Media’nın verilerine göre dizi AB kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Dizinin bu şekilde birincilik ile ekrana ömrüne başlaması çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

AB'de zirvede başlayan Camdaki Kız dizisine sosyal medya ilgisi de büyük oldu 10

Başarılı oyunculuklarıyla da beğeni toplayan Camdaki Kız, sosyal medyanın da kısa sürede gündemine oturdu. Twitter’da #CamdakiKız etiketi tüm gece boyunca Türkiye listesinin ilk sırasında yer aldı. Dizi yayınlandığı süre boyunca dünyada da TT de üst sıralardaydı. #Nalan’la da TT’ye giren dizide karakteri canlandıran Burcu Biricik ve tüm oyunculuklara övgü yağdı.

AB'de zirvede başlayan Camdaki Kız dizisine sosyal medya ilgisi de büyük oldu 11

YARALI HAYATLAR

Bir yanda annesi tarafından katı kurallarla yetiştirilen Nalan’ın geçmişte yaşadığı korku dolu anlar, bunları sık sık hatırlaması; diğer yanda evli bir kadına aşık olan, baba baskısı yüzünden hiç tanımadığı bir kadınla evlenmesi için zorlanan Sedat’ın acı dolu sahneleri izleyiciyi derinden etkiledi.

AB'de zirvede başlayan Camdaki Kız dizisine sosyal medya ilgisi de büyük oldu 12

YILDIZLAR GEÇİDİ

Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor.

AB'de zirvede başlayan Camdaki Kız dizisine sosyal medya ilgisi de büyük oldu 13

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor. Camdaki Kız, yeni bölümleri ile her Perşembe Kanal D’de…