Ana sayfa Sosyal Medya Abdullah’ın aşk itirafı, izleyicilerin Kızılcık Şerbeti tepkisi!

Abdullah’ın aşk itirafı, izleyicilerin Kızılcık Şerbeti tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin 19. bölümü 17 Mart Cuma akşamı ekrana geldi ve izleyiciler Abdullah’ın Alev’e aşkını ilan etmesi sahnesinde kala kaldı… Fragmanda aslında bu sahnenin izleri vardı.

Ancak kimse Alev ile Abdullah’ın konuşmasına Nursema’nın şahit olacağını bilmiyordu. Zaten psikolojik şokun içinde olan Nursema, şimdi de babasının Alev’e aşk ilan etmesinin şokunu yaşıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin izleyicileri ise bu duruma sosyal medyadan sert tepki gösteriyor. Dizinin gerçek bir hikayeden uyarlandığına inanmayan, böyle bir olayın gerçekte olmayacağını düşünen çok kişi var ve sosyal medya üzerinden tepkilerini ortaya koyuyor.

Abdullah'ın aşk itirafı, izleyicilerin Kızılcık Şerbeti tepkisi! 7

Bir izleyici diyor ki, “Daha kötü bir çift gelene kadar, en kötüsü geliyor galiba.. Allah’ım sen Alev’in aklını başına topla yaa şaka gibi bir görüntü resmen.”

Dinden bahseden, ahlaktan bahseden çocukları olan bir babanın kendisinden çok genç bir kadına aşk ilanında bulunmasından rahatsızlık duyduğunu belirten birçok izleyici var ve Kızılcık Şerbeti dizisinin içinde bu ikilinin çift olmaya doğru ilerlemesi durumunda tepkilerin de artacağı anlaşılıyor.