Ana sayfa Sosyal Medya Abi sana hiç yakışıyor mu? Yasak Elma’nın Halit’i Talat Bulut dertli mi dertli!

Abi sana hiç yakışıyor mu? Yasak Elma’nın Halit’i Talat Bulut dertli mi dertli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezondur devam eden Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut,sosyal medyada sıklıkla paylaşımlar yapıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle eğlenceli paylaşımlara imzasını atan oyuncu, yaratıcılığı ile de beğeni topluyor.

Çamaşır asacağını kanun gibi kullanan, küçük bir çocuğun dans hareketlerini taklit eden Talat Bulut, eğlenceli videolarıyla da gülümseten bir performans sergiliyor.Birçok hayranı, koronavirüs salgını günlerinde bu paylaşımlarla eğleniyor. Ancak bazı takipçiler var ki, “Abi sana yakışıyor mu?” şeklinde tepkilerde bulunuyor.

Abi sana hiç yakışıyor mu? Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut dertli mi dertli! 8

Talat Bulut, kendisine bu yönde gelen yorumları okuduğunu belirterek, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti.

Katıldığı instagram canlı yayınında konuşan Talat Bulut, “Bu paylaşımlar, sanki belli kesimler yaparmış gibi bir algı var. Yorumları okuyorum, ‘Abi o ne,sana yakışıyor mu?’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Abi sana hiç yakışıyor mu? Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut dertli mi dertli! 9

Bu paylaşımların, bir oyuncunun malzeme kullanması gibi bir şey olduğunu anlatan Talat Bulut, “Karakterin bir anlatım biçimi vardır, o anlatım biçimde duygusunu anlatabileceğin malzemeler vardır. Buradaki algı, biz çok zekiyiz, her şeyi çok düzgün algılıyoruz gibi” dedi.

Talat Bulut, bazı kişilerin küçümseme tavırları nedeniyle, olumsuz yorumlar yazdığını ve bu kişilerin de genelde kendilerini çok zeki ve her şeyi düzgün şekilde algılıyorlarmış gibi düşündüğünü ifade etti.

“Herhalde evde kalmaktan bunadığım yorumları yapılıyor” diye konuşan Talat Bulut, bu tür kişilerin karşısındakini sıradanlaştırmaya çaba harcadığını ifade etti. Bu durumu çok saçma olarak bulan Talat Bulut, “Türkiye’de herkes her şeyi çok iyi biliyor. Herkes, her şeyi yapabilir” gibi bir tavır olduğunu söyledi.