Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı çok kızdı, tekrarı olursa…! İşte Survivor’daki büyük kavga!

Acun Ilıcalı çok kızdı, tekrarı olursa…! İşte Survivor’daki büyük kavga!

tarafından ker_def
Survivor’da şok kavga! Adem ve Turabi birbirine girdi!

Acun Ilıcalı’dan Turabi ve Adem’e diskalifiye uyarısı! ‘Tekrarı olursa…’
Survivor 2018’de Adem ve Turabi arasında ödül oyunu dönüşünde şok bir kavga yaşandı. Acun Ilıcalı Adem ve Turabi’ye diskalifiye uyarısı yaptı.

Survivor 2018’in dün akşamki son bölümünde, Yunanistan Türkiye Survivor takımları arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Türkiye Survivor’ı adına All Star’ın yarıştığı oyun sonrasında Turabi ve Adem arasında çok sert bir kavga yaşandı. Adalarına dönen All Star takımında laf atmayla başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve Adem ile Turabi birbirine girdi. Takım arkadaşlarının araya girmeye çalıştığı kavgada çirkin olaylar yaşandı. Survivor ada konseyinde bu kavgaya değinen Acun Ilıcalı, Turabi ve Adem’e sert sözlerle uyarıda bulundu.

TURABİ VE ADEM’E UYARI GELDİ! ‘TEKRARI OLURSA…’

Acun Ilıcalı ada konseyine taşıdığı bu kavga hakkında, “İstemediğimiz olaylar yaşandı.” dedi ve iki yarışmacıyı da uyaracağının sinyalini verdi. Ilıcalı, ”Bugün kendimizi hiç istemediğimiz bir olayın içinde bulduk. Adem ve Turabi arasında oyun dönüşünde çok ciddi boyutta bir tartışma yaşandı. Survivor’da hiç istemediğimiz gerginlikte bir olay yaşandı. Bu olayları yaşamak istemiyoruz. İki tarafa da bu olayın çok ciddi bir uyarı olarak bizde karşılığı olduğunu ve bir daha yaşanmamasını net olarak tebliğ etmiş oluyoruz. Bir daha olmamasını da sizden garanti olarak duymak istiyoruz. Ani bir gerilim olmuş olabilir, sözler amacını aşmış olabilir ama bu boyutta bir olayın tekrarının yaşanmaması sizden net beklentimiz’ dedi.