Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye ile yılbaşının tek kazananı oldu!

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye ile yılbaşının tek kazananı oldu!

tarafından ker_def
Yazarımız Ece Er Yılbaşı Gecesiyle ilgili tespitlerini yazdı:

Yılbaşı Gecesi Reytingleri O Kanalı İşaret Etti
Bu sene yılbaşı kutlamaları sokaktan eve çark etmiş!

Sezonun en çok izlenen kanallarının yayınlandığı günlerin hemen arkasına yeni bir televizyon kanalı verisi daha eklemek gerekiyor. Gerek hayat pahalılığı, gerek sokaklarda, meydanlarda yılbaşı kutlaması yasakları insanların evlerinde yeni yılı karşılamalarına neden oldu.

Pek çok kişi P.T.T pozisyonu alırken bir çoğu da evlerinde aileleri, dostları ve sevdikleri ile yeni bir yıla girdi. Kanal yayınlarında bir devrim olduğu dikkatli bakmaya gerek olmadan fark edildi. Kanallar bütçe planlaması yapmış ve yılbaşı kutlamalarına sanki hafif sansür uygulamıştı.

Yeni yılı Fox Tv ve TRT 1 sinema ile, Star Tv Yılbaşı Gazinosu ile, Show Tv Çocuktan Al Haberi ile, ATV Kim Milyoner Olmak İster ile, Kanal D Çocuklar Duymasın ve Huysuz Virjin ile, TV 8 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı ile karşıladı.

Genele bakılınca :

TV 8 her sene olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye yarışmasının içerisine eklediği ünlüler geçidi şovu ile diğer kanallara fark attı. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile Yıldız Tilbe, Hadise, Murat Boz, Athena Gökhan’ın jüriliğini yaptığı yarışmaya eklenen jüri kanalın daha çok izlenmesine sebep oldu. Ozan Güven ve Cem Yılmaz’ın jüriye katılması gerek reytingleri gerek kahkahayı arttırdı. Kendileri eğlenirken izleyenleri de eğlendirmeyi unutmayan O Ses Türkiye reytingleri silip süpürdü.

12.81 reyting, 27.99 share ile yeni yılın kazananı Tv 8 oldu. AB ve Total galibi kanalın izleyicilerin çoğunluğu tarafından seçilmesi diğer kanalların biraz tutucu yayın yapmasından dolayı oldu. Tv 8 yeni bir yılı gülerek, güzel namelerle karşılatarak Türkiye’nin izleyenlerinin hala içinde bir umut olduğunu bizlere kanıtladı.

Hayatın zorluğundan, enflasyon ve kaotik günlerin arkada bırakılması gerektiği düşüncesinin Türk izleyenler tarafından temenni edildiği Yeni Yıl gecesi umarım ülkemize ve bize en güzel, en iyi olanları getirir.

Hayatta en iyileri en güzelleri yaşamanız dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub