Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı trafik kazasında bir sevdiğini daha kaybetti!

Acun Ilıcalı trafik kazasında bir sevdiğini daha kaybetti!

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı’nın hayatının bir trajedi olduğunu çoğu kişi bilir.Acun’un hayatı acılı ve kayıpları çok olan trafik kazaları ile dolu. Karşıdan karşıya geçmek isteyen anneannesini ve dedesini bir kazada kaybetti.Trafik kazaları Acun’un peşini bırakmadı ve hem annesi hem de babasını korkunç bir kazada kaybetti; kızı Banu ise şans eseri hayatta kaldı.

Acun Ilıcalı, yine bir kaza ile yıkıldı.

Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu’nun babası Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, bu üzücü haberle yıkıldı.

Tek teker Arif olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan’ın motosiklet kazasında can vermesi Acun Ilıcalı’yı yıktı.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası namıdiğer tek teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı motorsiklet ile kontrolsüz kavşak tali yoldan çıktı. İkili olay yerinde feci şekilde can verdi.

İşte Acun Ilıcalı’nın o paylaşımı:

Acun Ilıcalı trafik kazasında bir sevdiğini daha kaybetti! 7

“Motosiklet camiasının değerli ismi Arif Razgatlıoğlu ve Ülkü Özcan’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Başta eski yarışmacımız Toprak Razgatlıoğlu olmak üzere iki ailenin tüm fertlerine başsağlığı diliyorum.”