Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın villa meselesinde son durum!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın villa meselesinde son durum!

tarafından ker_def

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Kasım ayında boşandılar. İkili o günden bu yana farklı konularla gündemde kalmaya devam ediyor.

Son olarak da Acun Ilıcalı’nın birlikte yaşadıkları villayı satma kararından sonra Şeyma Subaşı ve kızlarının nerede kalacağı tartışılmaya başlanmıştı.

Söylemezsem Olmaz programında açıklamalar yapan Ece Erken, daha sonra Acun Ilıcalı’nın kendisini aradığını belirtti ve şu detayları verdi:

“Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL’ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL’ye alınmış ve 50 Milyon TL’nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı’nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı’na başka bir ev alacağını söyledi.”

Şeyma Subaşı daha önce bu tarz haberlerle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“Boşanma işlemi gerçekleşince Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Ben de zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim için de.”