Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’nın Furkan Kızılay kararı şaşırttı

Acun Ilıcalı’nın Furkan Kızılay kararı şaşırttı

tarafından ker_def

Survivor’ın birleşme partisinde yapılan şarkı yarışmasında Furkan Kızılay birinci oldu

Survivor’da dün yapılan birleşme partisinde ünlüler ve gönüller takımları şarkı yarışmasında kozlarını paylaştı. Yarışmanın birincisi, 2009 yılında bir albüm çıkaran Furkan Kızılay oldu. Genç oyuncunun birincilik elde etmesi geçen yıl profesyonel olarak şarkı söylediği için yarışma dışı tutulan Efecan’ı hatırlattı. Ilıcalı’nın Furkan Kızılay lehine aldığı bu karar geçen yarışmanın sıkı takipçilerini oldukça şaşırttı

Survivor’ın birleşme partisinde yapılan şarkı yarışmasında Furkan Kızılay birinci oldu
Survivor’ın yayınlanan son bölümünde merakla beklenen ve ünlüler ile gönüllüler takımlarının aynı adada yaşamaya başlayacağı birleşme partisi dün gerçekleşti. Birleşme öncesi duş, traş, makyaj gibi ihtiyaçlarını karşılayıp hazırlanan yarışmacılar partiye kendileri için servis edilen yemekleri yiyerek başladı.

ŞARKI PERFORMANSLARINI SERGİLEDİLER
Daha sonra ise Tarık Sezer Orkestrası’nın eşlik ettiği yarışmacılar ‘Söyle Söyleyebilirsen’ şarkı yarışmasında performanslarını sergiledi. Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal’ın jüri koltuğunda oturarak performansları değerlendirdiği gecede Furkan, Pınar ve Adem finale kaldı. Geçen senenin şarkı yarışması şampiyonu Gizem Memiç’in de geceye katıldığı şarkı yarışmacının kazananı ise finalde Furkan oldu. Furkan böylece Survivor 2018’in şarkı yarışmasına konuk olarak gitme şansı kazandı.

EFECAN’A İZİN YOK, FURKAN’A VAR
Ancak Furkan’ın şarkı yarışmasına katılıp birinci olması geçen sene Survivor’da yarışan Efe Can’ın profesyonel şarkıcı olduğu gerekçesiyle yarışmaya dahil edilmemesini hatırlattı. Geçen yıl yapımcı Acun Ilıcalı, birleşme partisi öncesinde “Efecan’ı yarışma dışında tuttuk. Katılmayacak çünkü kendisi şarkı söylüyor. Ama bizi kırmayıp yarışma dışında bir şarkı seslendirecek” demişti. Ilıcalı’nın geçen sene yaptığı bu tecihi, bu yılki yarışmada birinci olan Furkan Kızılay’a uygulamaması ise şaşkınlık yarattı. Çünkü Furkan Kızılay da tıpkı Efecan gibi profesyonel şarkıcı. Kızılay, 2009 yılında ‘Aşksın Sen adlı bir albüm çıkarmıştı.

Efecan adlı yarışmacı geçen yıl yapılan birleşme partisinde şarkı söylediği için yarışmaya katılamamıştı.
İşte Furkan Kızılay’ın dünkü yarışma performansı ve Efecan’ın geçen yılki birleşme partisinden görüntüleri