Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı’nın gurur günü! Ünlü televizyoncu mezuniyet töreninde kızına neler söyledi?

Acun Ilıcalı’nın gurur günü! Ünlü televizyoncu mezuniyet töreninde kızına neler söyledi?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’in patronu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kızı Leyla liseyi bitirdi. Ilıcalı mezuniyet töreninde kızını yalnız bırakmadı.

Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz ile olan ikinci evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla’nın mezuniyet törenine,  Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’ın yanı sıra ablası Banu Ilıcalı ve Acun Ilıcalı’nın yakın dostu Esat Yontunç katıldı.

Kızının mezuniyetinden pek çok fotoğrafı instagram hesabından da yayınlayan Acun Ilıcalı paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık…Öğrenim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok. Seni çok seviyorum..”

Acun Ilıcalı'nın gurur günü! Ünlü televizyoncu mezuniyet töreninde kızına neler söyledi? 8

Ünlü televizyoncunun 4 kız çocuğu var. Gençlere verdiği destekle tanınan Acun ılıcalı geçtiğimiz günlerde de, Acunmedya Akademi’de televizyon, gastronomi ve dijital bölümlerinden başarılı bir şekilde mezun olan öğrencilerle bir araya geldi.

Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi üçüncü dönem öğrencilerini mezun etti. Acun Ilıcalı ile fotoğraf çektiren öğrenciler, Acunmedya Akademi’den mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Acun Ilıcalı'nın gurur günü! Ünlü televizyoncu mezuniyet töreninde kızına neler söyledi? 9

Acunmedya Akademi’de televizyon, gastronomi ve dijital bölümlerinden mezun olan başarılı öğrenciler başta Acun Medya olmak üzere birçok farklı sektörde çalışma ve staj yapma imkanı buluyor.