Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı bitti ancak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşkı devam ediyor! Çiftten mutluluk pozları geldi!..

Ada Masalı bitti ancak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşkı devam ediyor! Çiftten mutluluk pozları geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Star TV ekranlarında geçtiğimiz ay final yapan Ada Masalı dizisi bitti ancak devamında çok güzel bir aşk bıraktı.

Dizinin baş rollerinde yer alan Alp Navruz ‘Poyraz’ karakteriyle, Ayça Ayşin Turan ise ‘Ada’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı romantik komedi tarzıyla çok sevildi.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin uyumu da dizinin sevilmesinde büyük etken olarak öne çıktı. Yeni sezonda da devam eden dizi hakkında bir süre sonra reytinglerinin düşmesinden dolayı final kararı alındı. Ada Masalı 8 Aralık tarihinde final yaptı.

Dizi sürerken, Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı haberleri magazin basınında yer aldı ancak iki isim de bu konuda bir açıklama yapmadı. Dizinin vedasının ardından Alp Navruz yaptığı kısa açıklamada, ‘Çok güzel bir arkadaşlığımız var bu arkadaşlığı farklı bir boyuta taşıdık’ diyerek aşk iddialarını doğruladı.

Çift uzun bir aradan sonra ilk kez bir arada görüldü. Alp Navruz instagram hesabında sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Çifti özleyen hayranlarına fotoğraflar ilaç gibi geldi.

Ada Masalı bitti ancak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşkı devam ediyor! Çiftten mutluluk pozları geldi!.. 8

Ayça Ayşin Turan da fotoğraflarını kendi instagram hesabına taşıdı. Geçtiğimiz yılın son aylarında babasını kaybeden ve derin bir üzüntü içerisinde olan Ayça Ayşin Turan bir süredir ortalarda yoktu. Oyuncunun gülen yüzünü gören hayranları da paylaşımlara çok sevindi.

Ada Masalı bitti ancak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan aşkı devam ediyor! Çiftten mutluluk pozları geldi!.. 9

Geçtiğimiz ay düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görülen Ayça Ayşin Turan, ödülünü de vefat eden babasına ithaf etmişti. Güzel oyuncu törende yaptığı konuşmada duygularını şu şekilde ifade etmişti.

“Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bürün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz’a teşekkür ederim. Anneme… Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum.”