Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisi bitti Alp Navruz imajını yeniledi ve kendini spora verdi!..

Ada Masalı dizisi bitti Alp Navruz imajını yeniledi ve kendini spora verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz’un yıldızı, 2016 yılında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle parladı. Art arda birbirinden iddialı projelerde yer alan oyuncu Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı ‘Sinan’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Sırasıyla, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve son olarak da Ada Masalı dizilerinde yer alan Alp Navruz, kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Ada Masalı dizisinin 25. bölümde final yapmasının ardından Alp Navruz’a en az 4 önemli dizi teklifi yapıldığı ortaya çıktı.

Ancak bunları kabul etmeyen Alp Navruz, hem daha önce canlandırdığı karakterlerden farklı birisine hayat vermek istiyor hem de içine sinecek bir hikaye olmasını bekliyor. Oyuncu, içine sinen projeyi bulana kadar dinlenmeye devam ediyor.

Ada Masalı dizisi bitti Alp Navruz imajını yeniledi ve kendini spora verdi!.. 9

Bu arada imaj değişikliği yapıp saçını kestiren oyuncu kendisini spora verdi. Instagram hesabından kick boks yaparken görüntülerini paylaşan Alp Navruz’un görüntülerde, biraz kilo aldığı da gözlerden kaçmadı.

Ada Masalı dizisi bitti Alp Navruz imajını yeniledi ve kendini spora verdi!.. 10

Oyuncunun, Ada Masalı dizisinde daha uzun olan saçlarının boyunu kısalttığı da dikkat çekti.  Ada Masalı dizisinin İspanya’da yayınlanmaya başlanması ile birlikte Alp Navruz da bu ülkede bir hayli dikkat çekti.

Ada Masalı dizisi bitti Alp Navruz imajını yeniledi ve kendini spora verdi!.. 11

Alp Navruz, Ada Masalı dizisindeki başarılı performansı ile İspanya’da popülerliğini daha da artırdı. Oyuncunun İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilmesi de büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.