Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisi iki kategoride en çok izlenen dizi oldu!

Ada Masalı dizisi iki kategoride en çok izlenen dizi oldu!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, dün akşam ekranlara gelen yeni bölümüyle eğlenceli anlara sahne oldu. AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi unvanını bu hafta da kaptırmayan ‘Ada Masalı’, renkli hikayesiyle yine büyük ilgi gördü. Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) büyük uğraşlar vererek hayata geçirdikleri nişan organizasyonu gerçekleşti.

Karşılarına çıkan her türlü engele rağmen ortaya güzel bir iş çıkaran ikilinin final sahnesindeki romantik anları dikkat çekti. Üçüncü bölümün hemen ardından yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Haziran, yeni bir iş teklifi üzerine adadan ayrılma kararı alırken Poyraz’ın onu durdurmamasından şikayet ediyor

Zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz’ın kalpleri ısıtan aşk hikayesini seyirciyle buluşturan ‘Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanan üçüncü bölümü, büyük beğeni topladı. Haziran ve Poyraz’ın seradaki romantik anları bölüme damga vururken ikilinin uyumu sosyal medyada da çok konuşuldu.

‘Ada Masalı’ dün akşam yayınlanan üçüncü bölümüyle ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde etmeyi başardı. Maraşlı dizisinin tüm kişilerde en çok izlenen dizi olmasına rağmen, AB ve ABC1 gruplarında Ada Masalı günün en çok izlenen dizisi konumundaydı. Dizinin 4. bölümü de heyecanla bekleniyor ve ilk görüntüler de yayınlandı:

Otellerinin ilk organizasyonu olan nişan partisinin yaklaşmasıyla Haziran’ın stresi iyice arttı. İdil (Beril Pozam) sebebiyle karşı karşıya kaldığı tüm engellere rağmen Haziran, Poyraz’ın da yardımıyla ortaya başarılı bir organizasyon çıkarttı. Hakan’ın (Cem Anıl Kenar) adadaki varlığı Haziran’ı huzursuz etmeye devam ederken İdil, Haziran ve Hakan’ın tartışmalarına tanık olarak ikilinin daha önceden tanıştığına bir kez daha ikna oldu. Tüm çabalarına rağmen annesinin evlerini satışa çıkardığını öğrenmesiyle gözyaşlarına boğulan Haziran’ı Poyraz yalnız bırakmadı. Final sahnesinde Haziran ile Poyraz’ın yakınlaştığı dakikalarda ise nefesler tutuldu.

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Haziran, aldığı yeni iş teklifini duyan Poyraz’ın tepkisinden Biricik’e (Özge Demirtel) bahsediyor. Haziran’ın Poyraz’ın tepkisine dair yaşadığı büyük hayal kırıklığı ise yüzünden okunuyor. Öte yandan Alper’le (Rami Narin) konuşan Poyraz ise gitmekte kararlı olduğuna inandığı Haziran’ın kalması için bir sebebi olmadığını düşünürken Poyraz’ın da bu durumdan içten içe duyduğu rahatsızlık dikkat çekiyor.

Oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener’in bir araya geldiği Ali Bilgin yönetmenliğindeki ‘Ada Masalı’nın senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyici karşısına çıkıyor!