Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisi kamera arkasına yansıyan büyük eğlence!

Ada Masalı dizisi kamera arkasına yansıyan büyük eğlence!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzmir Sığaçık’ta çekimleri devam eden yaz dizilerinden Ada Masalı, Ay Yapım imzasını taşıyor. Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden dizi hakkında son dönemde flört iddiaları bir hayli artmaya başladı.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın sette yakınlaştıkları ve flört ettikleri iddiası ortaya atılmıştı. Sonrasında ise Özge Demirtel ile Cem Anıl Kenar’ın yine yakınlaştıkları ve aşk yaşamaya da başladıkları bilgisi geldi…

Aşk kıvılcımlarının hızlı yaşandığı setlerden olan Ada Masalı’nın kamera arkası görüntüleri de izleyenlerin içini açıyor… Çekimlerde çok eğlenen ekibin, yaz sıcaklığını yansıtan halleri kamera arkası görüntülerine yansıyor.

Ada Masalı dizisindeki konser çekimleri ile ilgili sahnelerde de eğlenceli anlar yaşandı ve bunlar kamera arkası görüntüleri olarak da youtube üzerinden hayranlarla paylaşıldı.

Yeni bölümler için sabırsızlandığını belirten dizinin hayranları ekipten özellikle fragmanların daha erken ve daha fazla yayınlanmasını istiyor.