Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde adım adım finale doğru

Ada Masalı dizisinde adım adım finale doğru

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi Ada Masalı için final kararı alındı. 25. bölüm itibariyle dizi izleyicilerine veda edecek. Düşük reytinglerine rağmen Star TV tarafından fırsat tanınan Ada Masalı, hikayesini izleyici ile buluşturma imkanı buldu. Dizinin 8 aralık Çarşamba günü yayınlanacak 25. bölümü ile bitirilmesine de karar verildi. Finale doğru adım adım ilerleyecek olan diziden geriye sadece 3 bölüm kaldı.

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’ndan yeni tanıtım yayınlandı. 24 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak 23. bölüm tanıtımında doğum gününü kutlamayan ve arkadaşlarının da bu sebeple unuttuğunu düşünen Poyraz’a (Alp Navruz) Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) sürpriz parti organize etmesi dikkat çekiyor.

Star TV ekranlarının ilgi gören dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımında doğum gününü hiç kutlamayan Poyraz, Haziran’ın onun için organize ettiği sürpriz partiyle şok oluyor.

Nehir (Eylül Ersöz) ve Okan’ın beraber vakit geçirmeye başladığı anlar ikilinin yakınlaşmaya başladığının habercisi olurken Alper (Rami Narin), Melisa (Merve Nur Bengi), Selma (Nihan Büyükağaç) ve Fatih’in (Can Kahraman) oyun oynadığı dakikalar eğlenceli bir bölümün daha sinyallerini veriyor. Haziran ile Poyraz’ın romantik anları ise tanıtıma damga vuruyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!