Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı ve Baht Oyunu için kabus dönemi başlıyor!

Ada Masalı ve Baht Oyunu için kabus dönemi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde birbirleri dışında rakip olmayınca iki romantik komedi dizisinin rekabetini izlemiştik. Ancak artık her şey değişiyor. Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerinin salı rekabetine önümüzdeki haftadan itibaren Masumlar Apartmanı katılacak.

TRT1 ekranında çok başarılı bir ilk sezon geçiren Masumlar Apartmanı dizisi, farklı hikayesi ile izleyicileri derinden etkiledi. Psikolojik sahneleri de çok yoğun olan diziden Farah Zeynep Abdullah’ın artık bu sahneleri kaldıramadığı için ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Melisa Şenolsun’un yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın boşluğunu doldurmak üzere diziye katılması da dikkat çeken bir gelişme oldu. TRT1’de heyecanla dizinin ikinci sezonunun başlaması bekleniyor. Çünkü çok iyi reytingler alan Masumlar Apartmanı, yine reytinglerin zirvesinde yer alacaktır.

Ancak bu durum yaz döneminin iki romantik komedi dizisi için ciddi bir sorun… Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri ortalamanın altında reytingler elde etmelerine rağmen, yaz döneminde yayında kalabildiler. Ancak 14 Eylül Salı akşamı 38. bölümü yayınlanacak Masumlar Apartmanı ile birlikte izleyici sayısı düşebilir. Ayrıca 21 Eylül Salı gününden itibaren de Fox TV’de Evlilik Hakkında Her Şey isimli dram yapımı başlayacak.

Hem Masumlar Apartmanı hem de Evlilik Hakkında Her Şey’in ekrana gelmesi ile birlikte Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerine olan ilginin bir anda düşmesi tehlikesi var.

Star TV ve Kanal D, romantik komedi dizilerini ne kadar destekler bilinmez. Ancak yaz dizileri için Eylül ayından itibaren büyük bir risk başlayacağı ortada.