Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın güzel Haziran’ı Ayça Ayşin Turan’ı ekranda görmek isteyenler biraz daha bekleyecek!

Ada Masalı’nın güzel Haziran’ı Ayça Ayşin Turan’ı ekranda görmek isteyenler biraz daha bekleyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz’la birlikte başrolünü paylaştığı Ada Masalı dizisiyle büyük bir başarı elde eden Ayça Ayşin Turan, televizyon izleyicilerinin kalbinde çok özel bir yer edindi. Hayranları en kısa zamanda onu yeniden ekranda görmek istiyor. Ancak görünüşe göre hayranlarının biraz daha beklemesi gerekiyor.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, yaz dizisi olarak başlayan ve kış sezonunda da devam eden Ada Masalı dizisinde çok başarılı bir çift olmuştu. Birbirine çok yakıştırılan ve sosyal medyada sürekli gündemde yer alan çift dizi aşkını gerçek hayatlarına da taşımıştı.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde çekilen dizi ilk başladığında reytinglerden çok iyi sonuç almıştı. Ancak haftalar ilerledikçe reytingleri düştü. Sosyal medyada ise her hafta gündem olmayı başardı. Reytinglerin iyice düşmesi üzerine Ada Masalı dizisi 11 Aralık’ta final yaptı.

Ada Masalı'nın güzel Haziran'ı Ayça Ayşin Turan’ı ekranda görmek isteyenler biraz daha bekleyecek! 7

Dizinin sona ermesi iki oyuncuyu da çok üzdü. Hayranları şimdi hem Ayça Ayşin Turan’ı hem de Alp Navruz’u yeniden bir projede görmek istiyor. Ancak her iki oyuncu da dizinin sona ermesinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen herhangi bir anlaşma yapmadı.

Görünen o ki Ayça Ayşin Turan’ın hayranları, güzel oyuncuyu yeniden ekranlarda görmek için bir süre bekleyecek. Çünkü Turan gazetecilere yaptığı açıklamada kendisine teklifler geldiğini ve bunları değerlendirdiğini ancak en iyisini seçmeye çalıştığı için acele etmediğini söyledi.

Sevgilisi Alp Navruz ile yeniden bir projede buluşma konusunda ise “Ben çok seviyorum onunla çalışmayı, inşallah olur” dedi. Ada Masalı’nın birçok ülkede yayınlanmasından memnun olduğunu belirten oyuncu, hala hayranların geri dönüşte bulunduğunu ve bundan heyecan duyduğunu sözlerine ekledi.