Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın set arası görüntüleri yeni bölüm heyecanını artırıyor!

Ada Masalı’nın set arası görüntüleri yeni bölüm heyecanını artırıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin en sevilen yaz sezonu dizilerinden biri olan Ada Masalı bayramda verilen aranın artından ekrana dönüyor. Dizinin 6. bölümü yarın akşam yayınlanacak. Yeni bölümden hemen önce yayınlanan “set arası” videosu ise izleyiciyi yeni bölümün heyecanına hazırlıyor.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisi, izleciyi sayısının azalması sebebiyle diğer tüm diziler gibi yayınına bayram tatili arası verdi. Dizi bu hafta yeni bölümüyle izleyicilerine yeni heyecanlar yaşatmaya devam edecek.

Yarın akşam Ada Masalı’nın 6. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden önce dizinin Instagram hesabından paylaşılan “set arası” videosu ise izleyiciyi yeni bölüm öncesi heyecanlandırdı. Videoda oyuncuların ve set ekibinin ne kadar keyifli çalıştığı görülüyor.

Ada Masalı dizisinin 6. bölümünde ise şunlar olacak:

Aliye’nin uyanması bütün Ada halkında sevinç yaratır. Poyraz’ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye’nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Otel, ilk müşterilerini ağırlarken elbette aksaklıklar olacaktır. Ancak öyle bir müşteri gelir ki, bütün ekibi canından bezdirir. En nihayetinde kovulur. Asıl sorunsa o otelden ayrıldıktan sonra başlar.

Rezervasyonlar iptal olur. Acenteler, bu tavırdaki bir müessese ile çalışmayacaklarını açıklarlar. Haziran ve Poyraz’ın bir yolunu bulup, bu badireyi de atlatmaları gerekmektedir. Bu sırada Poyraz, Haziran’a duygularını açmakta kararlıdır.

Bu arada sezona çok hızlı giriş yapan ancak bölümler ilerledikçe reytinglerinde düşüş gözlenen Ada Masalı’nın yeni bölümlerinin reytingi de büyük bir merakla bekleniyor. Ada Masalı hayranları izleyicilerin ekran başına geçerek diziyi takip etmelerini ve reytinglerin yeniden yükselmesi için sosyal medyadan çeşitli paylaşımlar yapıyor.