Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın tanıtımını Menajerimi Ara üzerinden yapmak çok akıllıca bir fikir!

Ada Masalı’nın tanıtımını Menajerimi Ara üzerinden yapmak çok akıllıca bir fikir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerler ve oyuncular dünyası ile ilgili bir hikayesi olan Menajerimi Ara dizisinde çok akıllı bir taktik uygulandı. Star TV ekranında yeni başlayacak olan Ada Masalı isimli yeni dizinin öncesinde tanıtım çalışmalarına Menajerimi Ara dizisi ile başladılar.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisiyle ilgili hazırlık süreci Menajerimi Ara ile temsili olarak hikayeleştirildi. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un ilk karşılaşması da yine Menajerimi Ara’da gerçekleşti…

Ada Masalı'nın tanıtımını Menajerimi Ara üzerinden yapmak çok akıllıca bir fikir! 8

İki ünlü oyuncunun Ada Masalı dizisinde birbirlerine çok yakışacaklarını da Menajerimi Ara sayesinde görmüş olacaksınız. Pazar akşamı yayınlanacak olan Menajerimi Ara’nın 38. bölüm 2. fragmanı adeta ateş ediyor.

Zümrüdüanka’dan sonra yine başarılı bir hikaye ile ekrana dönmesinden şüphe duyulmayan Alp Navruz ile, Arıza’daki iyi performansından sonra Ayça Ayşin Turan buluşmasını Ada Masalı’nda izleyeceksiniz.

Menajerimi Ara, yeni dizinin hazırlık adımlarını aslında resmederek de çok akıllı bir taktik uyguladı. Böylece Star TV’nin iki dizisi için etkileyici, farklı ve akılcıl bir tanıtım yapılmış oluyor.

Ada Masalı'nın tanıtımını Menajerimi Ara üzerinden yapmak çok akıllıca bir fikir! 9

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın Menajerimi Ara’ya yansıyan ilk karşılaşma anları da izleyicilerin hoşuna gidecek. O anlardan kısa görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Dizi hayranları da bu sürprizden çok memnun. Ada Masalı zaten heyecan yaratan bir diziydi. Öncesinde Menajerimi Ara’da iki başarılı oyuncuyu görmekten memnun olduklarını ifade eden izleyiciler, “Ada Masalı’nı merakla bekliyorum ama önce ikisini burada görmek çok güzel olacak” diye yorum bırakıyor.