Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz ekranlara ne zaman dönecek? İşte cevabı!

Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz ekranlara ne zaman dönecek? İşte cevabı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, büyük çıkış yaptığı Ada Masalı dizisi sona erdikten sonra dinlenmeye çekildi. Hayranları ise Navruz’un ekrana döneceği günü dört gözle bekliyor. Peki Alp Navruz ne zaman yeniden ekranlara dönecek?

Alp Navruz, 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle setlere adım attı. Fazilet Hanım ve Kızları ile Zümrüdüanka ile kariyerinin çıkışını yaptı. Yaz dizisi olarak ekrana gelen ve başrolünü Ayça Ayşin Turan’la paylaştığı Ada Masalı dizisiyle de başarısını perçinledi.

Ada Masalı dizisi sona ereli dört ay oldu. Navruz, bu diziyle elde ettiği başarının ardından hemen yeni bir projeye başlamak yerine bir süre setlerden uzaklaşmayı tercih etti. Ancak hayranları Alp Navruz’u çok özledi ve en kısa sürede yeniden ekranda görmek istiyor.

Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz ekranlara ne zaman dönecek? İşte cevabı! 7

Alp Navruz’un yeni projesiyle ilgili bugüne kadar bir bilgi gelmedi. Ancak kısa süre önce kulağa gelen bir iddia yakışıklı oyuncunun yeniden setlere dönmek üzere hazırlık yaptığını ortaya çıkardı. Bu iddiaya göre Alp Navruz, eylül ayında başlayacak yeni bir dizide rol alacak. Oyuncu ve yapım şirketiyle anlaşma sağlanırsa Navruz, yeni sezonda yeniden ekranda olacak.

Yakışıklı oyuncu bugünlerde, Ada Masalı dizisindeki rol arkadaşı ve gerçek hayattaki sevgilisi Ayça Ayşin Turan’la gündeme geliyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisi, Ada Masalı dizisinde partner olmuşlar ve izleyici tarafından birbirlerine çok yakıştırılmışlardı.

Ada Masalı sayesinde iki oyuncu da ününün sınırlarını Türkiye dışına taşırken Alp Navruz İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Dizi sona erdikten sonra her iki oyuncu da hala bir projede yer almadı.