Ana sayfa Sosyal Medya Adam gibi adam Sadun! Engin Öztürk, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle sosyal medyanın gündeminde!

Adam gibi adam Sadun! Engin Öztürk, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yeni bölümleri büyük bir heyecan içinde geçiyor… Defne’nin çocuğuna kavuşacağı 11 mayıs çarşamba akşamı yayınlanacak olan altıncı bölüm büyük bir heyecan fırtınası şeklinde geçecek.

tv8’in büyük umutlarla ekrana getirdiği ama ilk iki bölüm düşük reytingler alınca hayal kırıklığı yaratan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, sonraki haftalarda ise yükseliş sergileyerek umut verdi. Selin Yeninci’nin muhteşem oyunculuk performansı ile öne çıktığı dizide, İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker de başrolün hakkını veriyor. Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’daki rolünün ardından ekrana başrol karakteri ile dönüş yaptı ve canlandırdığı Meltem karakteri ile herkesi derinden etkiledi..

Adam gibi adam Sadun! Engin Öztürk, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle sosyal medyanın gündeminde! 8

Dizide bölümler ilerledikçe etkileyen diğer karakter ise Sadun… Engin Öztürk’ün başarıyla canlandırdığı karaktere özellikle de kadın izleyicilerden büyük bir ilgi gözlemleniyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Allah herkese Sadun gibi bir eş, yoldan versin. Adam o kadar merhametli ve cesur ki, Allah böyle insanları korusun.”

Ancak birçok dizi hayranı ise bu tür karakterlerin sadece dizilerde olabileceğini, artık gerçek hayatta Sadun gibi birisini bulmanın mümkün olmadığını düşünüyor.

Adam gibi adam Sadun! Engin Öztürk, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle sosyal medyanın gündeminde! 9

İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Defne’nin oğluna olan özleminin artık 6. bölümde son bulması gerektiğini düşünen izleyiciler, fragmandaki görüntülerle biraz olsun rahatladı. Tabii ki tüm bunlar Meryem’in bir oyunu çıkar ise, izleyiciler de bu durumdan fazlasıyla rahatsız olacak gibi gözüküyor.

Bir dizi hayranı şu yorumuyla dikkat çekti: “Gerçekten bu bölümde Defne bebeğe kavuşmazsa, Meryem yine hepsini kandırırsa bu dizi bitsin artık. Bir tane aklı başında insanın o eve kamera taktırmaması da ayrı bir saçmalık.”

Dizide bu kadar zenginlik içindeki bir ailenin yaşadıkları olaylar sonrası evlerine kamera taktırmaması ve Meryem’in de hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edebiliyor olması gerçek hayatla pek bağdaşmıyor. Bu eleştiriyi de yapan dizinin hayranları şimdiden 11 Mayıs’taki altıncı bölümü merakla bekliyor.