Ana sayfa Sosyal Medya Adana yolcusu kalmasın! Hande Soral, İstanbul’dan sete dönerken dizinin iki ismiyle sürpriz yaptı!

Adana yolcusu kalmasın! Hande Soral, İstanbul’dan sete dönerken dizinin iki ismiyle sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Soral, kısa bir süre önce atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil olmuştu. Oyuncu, Ümit karakteri ile birlikte diziye bambaşka bir renk katarken, hikayesiyle de merak konusu oldu. Başarılı oyunculuğu ile yine ilgiyle izlenen Hande Soral, dizi nedeniyle uzun aralıklarla İstanbul’a gelebiliyor.

Eşi İsmail Demirci de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynuyor ve çekimlerin yapıldığı Ordu’da bulunuyor. Çift, geçtiğimiz gün İstanbul’da sokakta magazincilerle karşılaşmıştı. Böylelikle ikisinin de diziden fırsat bulup bir araya geldikleri öğrenildi.

İsmail Demirci, sorulan bir soru üzerine “Denk getirmeye çalışıyoruz artık, başka türlü olmuyor. Denk geldikçe İstanbul’da görüşüyoruz” demiş ve Soral da bazı rutin sağlık kontrolleri için doktora geldiklerini belirtmişti.

Kısa süreli de olsa özlem gideren ikiliden Hande Soral, dün de kız kardeşi Bensu Soral ile annesini ziyaret etmiş ve aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

Adana yolcusu kalmasın! Hande Soral, İstanbul'dan sete dönerken dizinin iki ismiyle sürpriz yaptı! 8

Soral’ın İstanbul’daki günleri bitti ve Adana’ya doğru yola çıktı. Hande Soral, uçağa binmek transit aracında aşağıdaki pozu verdi. Yanında ise dizideki rol arkadaşları Melike İpek Yalova ve Furkan Palalı vardı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bir kaç günlük tatil olmasıyla oyuncuların İstanbul’a geldikleri ve kısa tatilin ardından da Adana’ya döndükleri görülüyor…

Adana yolcusu kalmasın! Hande Soral, İstanbul'dan sete dönerken dizinin iki ismiyle sürpriz yaptı! 9