Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adem Kılıççı, Survivor’da şampiyonluğu SMS oylarıyla kaybetti

Adem Kılıççı, Survivor’da şampiyonluğu SMS oylarıyla kaybetti

tarafından ker_def

Adem Kılıççı, Survivor’da şampiyonluğu SMS oylarıyla kaybetti

Survivor 2017’nin en renkli isimlerinden birisi de Adem Kılıççı idi… Sabriye ile yakınlığı bir ara aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara getirdi ama daha sonra birbirlerinden uzaklaşarak bu iddiaları çürüttü.

Adem Kılıççı, Kıbrıs’taki Survivor finallerine şampiyonluk için gitti ama SMS oylaması sonucu birinciliği Ogeday’a kaptırdı.

Adem yaptığı açıklamada ise mutlu olduğunu söyledi…

“Gelirken Survivor’a iki hayalim vardı. İlk hayalim burda olmaktı. İkinci hayalimse şampiyon olmaktı. Her şeyden önce burada gerçek Adem’i yansıtmak istedim. Aileme, sevenlerime layık olmaya çalıştım. Savaşcı ruhum var. Yaptığım işte savaşcı andıran bir iş. Temas sporu yapıyorum. Boksörüm. Yaklaşık 20 yıla kadar ülkemin bayrağını dalgalandırdım. Bugün burdayım ve 20 yılda yaptığım şeylerim mükafatını alıyorum. Gerçekten birilerin kalbini kazanmışım. Aileme bu duyguyu yaşattığım için çok mutluyum. Karar ne olursa olsun. Hakketmişim ki buradayım. Herkes için hayırlısını diliyorum.”

Adem’in SMS oylaması öncesi söylediği bu sözlerin ardından şampiyonun Ogeday olduğu açıklandı… Adem, finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.