Ana sayfa Dizi İzle Adem ve Güneş’e yıldırım nikahında sürpriz! İstanbullu Gelin 85. Bölüm

Adem ve Güneş’e yıldırım nikahında sürpriz! İstanbullu Gelin 85. Bölüm

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin 85. bölümünde Adem ve Güneş, evlat edinebilmek için evlenme kararı verdiler.

İlişkilerini rayına oturtan aşıklar, Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderek evlatlık edinme şartlarını öğrendiler. Bekar kişilerin de evlat edinebileceği ama birlikte yaşayan çiftlerin evli olmaması durumunda çocuğun sadece biri üzerine kaydedilebileceği ortaya çıktı.

Bu durumda Adem ve Güneş evlenme kararı aldılar. Kimseye söylemeden nikah tarihi almışlardı ama şahitleri düşünmemişlerdi.

Nikah salonuna girince memura durumu anlatmaya çalışırken bir sürpriz yaşandı ve Fikret ile İpek içeri girdi. Adem’in arabada unuttuğu kağıttan Fikret durumu anlamış ve İpek’i de alıp nikaha yetişmişti.

Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları dizinin 85. bölümündeki o sahnesini videodan izleyebilirsiniz…

İstanbullu Gelin 85. Bölüm Özet:

Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır.
Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır.
Garip’in ölümüyle Boranlar için farklı bir süreç başlar. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.