Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adı Efsane dizisinin 3 oyuncusu, Fox TV’nin yeni dizisinde buluştu!

Adı Efsane dizisinin 3 oyuncusu, Fox TV’nin yeni dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı dizi hayranlarının unutamadığı projeler arasında yer alan Adı Efsane hem tecrübeli isimleri bir araya getirmişti hem de genç oyuncular bu yapım sayesinde büyük başarı kazandı. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer başrollerde buluştu.

Dizinin genç oyuncuları arasında ise; Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Özgü Kaya, Emre Bey gibi oyuncular bir araya geldi. Genç isimlerin kendilerini gösterdiği ve iyi bir çıkış yakaladıkları Adı Efsane dizisinin üzerinden tam 5 yıl geçti.

Bu yapımda Seçil karakterini canlandıran Rojda Demirer ile, Kıvanç olarak izlediğimiz Emre Bey ve Fikret karakterini canlandıran Baran Bölükbaşı, 5 yıl sonra yeni bir dizide bir araya geldi.

Bu üç isim, Son Nefesime Kadar isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. 23 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni Fox TV dizisi bir polisiye dram projesi olarak öne çıkıyor.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde Adı Efsane dizisinden 3 oyuncunun yeniden bir araya gelmesi de dikkat çeken bir tesadüf oldu.

Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan Mihre isimli komiserin, dram dolu hikayesini izleyeceksiniz.