Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi dizisi bir ünlü ismi Söz dizisinden sonra yeniden setlere döndürdü!

Adı Sevgi dizisi bir ünlü ismi Söz dizisinden sonra yeniden setlere döndürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamı izleyicilerle buluşan ve verdiği mesajlarla çok övgü alan Adı Sevgi dizisine, yeni bir oyuncu katıldı. Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrolünde olduğu dizinin yeni oyuncusu 1981 doğumlu oyuncu Alper Üstündağ oldu.

Uzun süredir projelerde görünmeyen Alper Üstündağ’ı izleyiciler Arka Sokaklar dizisindeki Komiser Demir olarak hatırlayacaktır. Ayrıca Söz dizisinin sıkı takipçileri de yıllar sonra Polis Özel Harekat komiseri karakterine hayat veren oyuncunun sahnelerini unutmamıştır.

En son Fox TV ekranında Çocukluk isimli dizide Sertan öğretmen izlediğimiz oyuncu, şimdi de Adi Sevgi dizisi ile ekrana geri döndü. Alper Üstündağ, dizi hayranlarının son dönemde hikayelerde sıklıkla gördüğü savcı olarak dönüş yapacak. Adı Sevgi dizisinin savcı Kenan karakterini canlandıracak olan Alper Üstündağ, hikayeye büyük renk katacak.

Adı Sevgi dizisi bir ünlü ismi Söz dizisinden sonra yeniden setlere döndürdü! 7

Oyuncu reklam filmleri ve yer aldığı sinema filmleriyle de tanınıyor. Recep İvedik 5, Öğrenci İşleri ve Biraderler isimli sinema filmlerinin yanı sıra reklam filmlerinde de sıklıkla yer alan Alper Üstündağ, yıllar sonra yeniden dizi setlerine döndü.

Dizide; hayallerinin ve umutlarının peşinden, kararlılık sevgi ve fedakarlıkla koşan Elif öğretmenin verdiği amansız mücadele anlatılıyor. Genç öğretmenin yanında duran savcı Kenan ise merhameti, adaletli tutumu ve dik duruşu adeta dizinin gidişatına yön veriyor…