Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi dizisinin Elif öğretmeni, Gizem Güneş için bambaşka bir anlam taşıyor!

Adı Sevgi dizisinin Elif öğretmeni, Gizem Güneş için bambaşka bir anlam taşıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyici onu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin gözüpek kızı Feride olarak tanımıştı. İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in üç kızından en büyüğü, en olgun olanıydı. Dizinin göz bebeği Feride’ye hayat veren Gizem Güneş, şimdilerde başrolünde yer aldığı dizi Adı Sevgi ile konuşulmakta.

Atv ekranlarında yeni başlayan Adı Sevgi dizisinde, çocuk yaşta evlendirilmeye çalışılan kızların yaşadığı dram gözler önüne seriliyor. Öğretmen olarak gittiği kasabada, reşit olmayan kız çocuklarının evlendirilmesine karşı mücadele eden Elif öğretmenin çabası, izleyenleri de etkiliyor.

Daha ilk bölümüyle izleyiciyi yakalamayı başaran Adı Sevgi dizisiyle adından söz ettiren Gizem Güneş oyunculuğu ile büyük beğeni topluyor. Kariyerinde önemli bir adım olan Adı Sevgi dizisindeki rolüyle ilgili konuşan oyuncu, böylesi güçlü bir kadın karakteri oynamaktan bir hayli memnun.

Atv’de yayınlanan Dizitv programına konuşan Gizem Güneş, rolüyle ilgili kendisini etkileyen konuları paylaştı. “Beni en çok etkileyen şey, Elif’in güçlü bir kadın olması” vurgusunu yapıyor. Dizilerde sürekli erkeklerin egemenliği altında yaşayan kadın karakterler görmekten özellikle kadın izleyiciler çok rahatsız.

Bu nedenle de güçlü, ayakları üzerinde durabilen ve kendi kararlarını verip hayatlarını bu şekilde yaşayan, meslek sahibi kadın karakterlere özel bir ilgi var. Adı Sevgi dizisindeki Elif öğretmen de böyle bir karakter.

Adı Sevgi dizisinin Elif öğretmeni, Gizem Güneş için bambaşka bir anlam taşıyor! 7

Gizem Güneş, ekranda daha ilk bölümlerden çok sevilen bir dizinin ana kahramanı güçlü bir kadın karaktere hayat vermekte. Aslında daha önceki röportajlarında istediği bir roldü bu. Tam da istediği gibi bir projede rol alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Oyuncu röportajında “Güçlü bir kadını canlandırmak istiyordum. Kadının yön verdiği ve güçlü olduğu bir hikayede yer almak beni çok heyecanlandırdı ve çok mutlu etti” dedi.

Hikayenin gerçekçi olduğunun altını çizen Gizem Güneş, izleyenlere umut vermeyi hedeflediklerini de anlattı. Oyuncu, bu projenin kendisi açısından çok güzel bir dizi projesi olduğunu ifade etti.