Ana sayfa Foto Galeri Adı Zehra’daki o sahnelere yorum yağdı! Bu dizi daha çok ağlatır!

Adı Zehra’daki o sahnelere yorum yağdı! Bu dizi daha çok ağlatır!

tarafından zk zk

Adı Zehra'daki o sahnelere yorum yağdı! Bu dizi daha çok ağlatır! 7

Televizyongazetesi/Analiz
Adı Zehra dizisi Fox TV’de dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ilk bölümüyle izleyiciyi de içine almayı başardı.

Dizi, reytinglerde üst sıralara çıkamasa da sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor. Ailesinin baskılarından kaçan Zehra, hiç bilmediği bir hayata yolculuğa çıkarken izleyenler de Zehra’nın hikayesini şimdiden merak etmeye başladı bile.

Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un başrollerinde oynadıkları dizi, ilk sınavını verdi. Dram yüklü dizide, 7 yıl önce kızı Hande’yi kaybeden Şule, kızının Berlin’de ortaya çıktığını öğrenince yüz ifadesini gördünüz mü? Hatice Aslan o kadar iyi oynuyor ki normalde bir annenin kayıp olan çocuğunun bulunması haberi tabii ki bu şekilde karşılanmaz!

Ortada bir başka durum var ve Hatice Aslan bu anı çok iyi oynayarak hikayedeki sırrın başlama anını yüz mimikleriyle de göstermiş oldu. Aslında Şule’nin kızı Hande’ye ne oldu biz bilmiyoruz ama Şule ve oğlu Serkan biliyor!

2. bölüm tanıtımında Serkan annesine “O kızın Hande olmadığını bile bile gittin ve yabancı birini buraya getirdin” sözleriyle tepki verirken Şule’nin neden kızının bulunduğu haberini aldığında böyle davrandığı daha iyi anlaşılıyor.

Akıllarda pek çok soru işareti bırakan o anı Hatice Aslan da oyunculuğuyla ortaya koyuyor. Şule, neden bahsedilen kişinin kızı olmadığını bildiği halde bunu kabul ediyor?

Hande’ye aslında ne olduğunu biliyor ama neden Berlin’e Zehra’yı almaya gidiyor? Bu sahne ile ilgili pek çok yorum yansıdı twitter’a. İzleyenler, Şule’nin kızına duyduğu hasret ve Zehra’nın ona benzemesi nedeniyle dayanamayıp onu getirdiği görüşünde.

İşte Şule’nin kızının bulunduğunu söyledikleri o andaki halleri:

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)