Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Başı Kafe dizisinde Burak Serdar Şanal herkesin gözüne farklı gelecek

Adım Başı Kafe dizisinde Burak Serdar Şanal herkesin gözüne farklı gelecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında atv’de yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide tanışan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal ikilisi sette aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süre aşklarını gizleyen ikili, dizinin finalinden sonra duyuruda bulunmuştu. 2 yıldır aşklarına devam eden ünlü çift, şimdilerde tatil yapıyor.

Alaçatı’da magazin muhabirleri tarafından görüntülenen ikili mutlu halleriyle dikkatleri çekti. Exxen’de başlayan Adım Başı Kafe isimli dizinin kadrosunda da yer alan Burak Serdar Şanal, Kimse Bilmez’den bu yana televizyon dizilerine dönmedi. Özgü Kaya da Ex Aşkım isimli bir dijital dizide yer aldı ama sevgilisi gibi yine televizyon dizilerine şimdilik mesafeli duruyor. Özgü Kaya, “Şu an sezona giriyor zaten birkaç iş. Sürpriz diyelim, yeni sürprizlerde görüşürüz” diye konuştu.

Şanal ve Kaya, sürpriz projelerle hayranlarının karşısında olacaklarını belirttiler. Şanal, “Şu anda kesin bir şey olmadığı için bir şey söylemeyelim ama güzel şeyler olacak” ifadesini kullandı.
Selçuk Aydemir’in projesi olan Adım Başı Kafe’de her şeyin iyi gittiğini anlatan Burak Serdar Şanal, “Bitirdik ilk sezonu. Kısmetse ikinci sezon diyoruz artık” ifadesini kullandı.

Adım Başı Kafe dizisinde Burak Serdar Şanal herkesin gözüne farklı gelecek 7

Şanal’ın bu dizideki rol için kilo alması gerekti. Oyuncu da normal halinden biraz kilolu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bir ara çok zayıfladığını ve bu proje gelince de kilo alması gerektiğini anlatan oyuncu, yeni bir proje gelmez ise bu kiloda kalmak istediğini de belirtti.

Özgü Kaya, sevgilisinin kilolu halini de çok beğendiğini belirtti. Kaya, şu anda netleşen bir projesi olmadığını ama görüşme halinde olduğunu, sürpriz yapabileceğini vurguladı.