Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi reytingleri değil ama resmen sosyal medyayı ele geçirdi!

Adım Farah dizisi reytingleri değil ama resmen sosyal medyayı ele geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinin reytinglerde ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde etmesine ve büyük bir çıkış yapamamasına rağmen, sosyal medyadaki durum çok farklı.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranları adeta dizi için çıldırıyor. Özellikle de yurt dışındaki Türk dizisi takipçileri, iki ünlü ismin başarılı bir işbirliği ile ortaya çıkan Adım Farah dizisinden çok memnun.

Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanan dizinin hikayesi de çok akıcı bir şekilde ilerliyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in hem diziden yansıyan uyumları hem de set ortamında paylaşılan görsellerdeki enerjileri hayranlarını da sosyal medyada daha aktif olmaya teşvik ediyor.

Bu durumun da etkisi ile Adım Farah dizisinin yayınlandığı çarşamba akşamları sosyal medyayı ele geçirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Hemen her hafta dizinin hayranları binlerce paylaşım yapıyor. Özellikle de çarşamba akşamları 100 binin üzerine çıkan bu paylaşımlar ile birlikte Adım Farah dizisi, sosyal mecralarda büyük bir üstünlük elde etmiş durumda.

Adba TV’nin yaptığı araştırmada 12 Nisan Çarşamba akşamı en çok paylaşılan dizi içeriği 110 bin 800 ileti ile Adım Farah oldu…

Oysa ki, 4 sezondur ekranda fırtına gibi esen, çok iyi reytingler elde eden Kuruluş Osman dizisi 3. sırada bulunuyor.

Kraliçe isimli Kanal D dizisinde de Gökhan Alkan ile Burcu Özberk ikilisi başrolde buluştu. Bu iki ismin de çok geniş bir hayran kitlesi var. Ancak tabloya bakıldığı zaman Adım Farah dizisi, rakibine 10 kat fark atmış durumda.

Adım Farah dizisi reytingleri değil ama resmen sosyal medyayı ele geçirdi! 7

Yani çarşamba akşamları Adım Farah dizisi sosyal medyayı adeta ele geçirmiş bir pozisyonda…

Dizinin hikayesinde rollerin başrol ikilisine yıkılmamış olması, senaristlerin yan karakterlerin de öne çıkmasına fırsat vermesi ile birlikte Adım Farah’ın heyecan dolu bölümlerinin devam edeceği anlaşılıyor. Dizinin ikinci sezonu için de meraklı bir bekleyiş var.

Fox TV’nin böyle iyi bir projeyi gelecek sezonda da yayınlama ihtimalinin yüksek olduğu değerlendiriliyor ama her şeyin Mayıs ayında netleşeceğini söylemek en doğrusu olacaktır.