Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinin bir başarısı var ki, diğer birçok diziye örnek olur!

Adım Farah dizisinin bir başarısı var ki, diğer birçok diziye örnek olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya devam eden Adım Farah dizisinde başrollerde Demet Özdemir ile Engin Akyürek bulunuyor. Dizinin hikayesi çok başarılı bir şekilde ilerliyor ve kurgunun da izleyenlerin heyecanını yükselten bir durumu var.

Oyunculuk performanslarından, müziklerine ve mekanlarına kadar dikkat çeken bir proje olmasının yanında Adım Farah dizisinde asıl öne çıkartılması gereken bir nokta var. Senaryonun gidişatına bakıldığı zaman yan karakterlerin önemi çok fazla. Ancak yan karakterlere ayrılan sürelerin ve başrol ikilisinin sahnelerinin dağılımına bakıldığı zaman da iyi bir denge oluşturulduğu görülüyor.

Bazı diziler var ki ya başrol çiftine odaklanıp, yan karakterleri önemsizleştiriyor ya da yan karakterlere fazla önem verip de başroldekileri arka plana itiyor. Ancak Adım Farah bu tür bir yapım değil.

Senaryo içinde olaylar birçok karaktere dağıtılmış ve başrol ikilisinin sahneleri de yerinde kullanılıyor. Yani Demet Özdemir ve Engin Akyürek gibi iki güçlü isim var diye, hikaye onların üzerine yıkılıp da yan karakterler önemsizleştirilmiyor.

Adım Farah dizisinin bir başarısı var ki, diğer birçok diziye örnek olur! 7

Zira bu durumun tersini daha önce birçok yapımda tecrübe eden dizi hayranları, başrol çiftine senaryoda fazla yüklenilmesi durumunda bir süre sonra hikayenin saçma sapan yerlere gitmeye başladığı deneyimine sahip. Senaristler uzun süren televizyon dizilerinde ilgiyi yüksek tutabilmek için başrol ikilisine yüklenmeyi bir çare olarak görebiliyor.

İşte bu durum Adım Farah dizisinde yok ve dengeli rol dağılımı ile birlikte yan karakterlerin etkisinin de yüksek olması projenin sağlam bir şekilde yoluna devam etmesini ve ilginin de azalmadan sürmesini sağlıyor.

Tabii ki tüm dizi hayranlarının gözü başrol çiftinde. Hikayenin de onların üzerine kurulması ve senaryoda yan karakterlerin önemsizleştirilmeden devam edilmesi, Adım Farah dizisinin geleceği adına iyi bir seçim olarak gözüküyor.