Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adım Farah dizisinin setinden güzel pozlar

Adım Farah dizisinin setinden güzel pozlar

tarafından ker_def

Adından sıkça söz ettiren ve yayın tarihi merakla beklenen Adım Farah dizisinin çekimleri devam ediyor. Hem güçlü kadrosu hem de merak edilen senaryosu ile şimdiden hakkında çokça konuşulan sezonun iddialı dizisi Adım Farah setinde, Demet Özdemir ve Engin Akyürek teaser çekimi esnasında beraber kamera karşısına geçtiler.

Çok yakında FOX ekranlarında olacak dizi; ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

Adım Farah dizisinin setinden güzel pozlar 8

Adım Farah dizisi; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah”ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah”, yakında FOX’ta.

Adım Farah dizisinin setinden güzel pozlar 9