Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah üzüntüsünden sonra Aslı Enver hayranlarını sevindirecek yeni bir dizi müjdesi!

Adım Farah üzüntüsünden sonra Aslı Enver hayranlarını sevindirecek yeni bir dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver hayranları uzunca bir süre Adım Farah dizisinde başrol oynayacağı heyecanını yaşadı. Geçen yıl projeyle ilgili ilk haberler çıktığı zaman bilinen tek isim başrol kadın oyuncusunun Aslı Enver olacağıydı. Adım Farah projesini heyecanla bekleyen oyuncunun hayranları, sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı.

Enver, hamile kaldığı için kendisini zorlamamak ve projeyi de sıkıntıya sokmamak adına diziden çekilmek durumunda kaldı. İşte bu nedenle de Demet Özdemir ile anlaşıldı ve başrol erkek oyuncusu olarak da Engin Akyürek görevi üstlendi.

Aslı Enver ile Engin Akyürek ikilisini bir arada izleyebilme heyecanını yaşayan birçok izleyici yaşanan gelişmeler nedeniyle üzülmüştü. Dizi başladıktan sonra da Aslı Enver hayranları, böyle bir projeye ne kadar çok yakışacağını da daha net gördüler ve oyuncunun yeniden televizyon ekranına dönememiş olmasına içerlediler.

Ancak Aslı Enver hayranlarını mutlu edecek haber Disney+ platformundan geldi. Türkiye’de 2022 yılında izleyicilerle buluşan platformun yeni dizisi Arayış’ın 14 Haziran’dan itibaren hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında aynı anda yayına gireceği duyuruldu.

Adım Farah üzüntüsünden sonra Aslı Enver hayranlarını sevindirecek yeni bir dizi müjdesi! 8

Aslı Enver’in kadın başrol olarak yer aldığı dizinin erkek başrolü olarak da bugüne kadar birçok projeye büyük katkılar sunan Mehmet Günsür yer alıyor.

İzleyicilere gizemli bir dünyanın kapısını açacak olan Arayış isimli dizi sektörün önemli firmalarından Ay Yapım tarafından hazırlandı.

Özgün hikaye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu Arayış’ın fragmanı da yayınlandı.

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaştığı dizinin diğer oyuncuları ise şu isimlerden oluşuyor: Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu.

Arayış dizisi seyirciye merak uyandıran mistik dünyanın görünmeyen yüzü hakkında ipuçları veriyor.

Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır.

Adım Farah üzüntüsünden sonra Aslı Enver hayranlarını sevindirecek yeni bir dizi müjdesi! 9

Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır. Metafizik, mutluluk, varoluş ve aşk temalarını sorgulatacak orijinal dizi ‘Arayış’ 14 Haziran’da sadece Disney+’ta.