Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Feriha Koydum ile ilgili gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı! Çağatay ve Hazal’ın arası hiç iyi değilmiş!

Adını Feriha Koydum ile ilgili gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı! Çağatay ve Hazal’ın arası hiç iyi değilmiş!

tarafından zk zk
Yayınlandığı dönemde ekrana damga vuran ve hala konuşulan Adını Feriha Koydum dizisinin baş rol oyuncuları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy arasındaki iletişim hiç de sandığımız gibi değilmiş!

Dizide iki sevgiliyi oynayan ve yurt dışında da büyük ilgi gören Adını Feriha Koy dizisinin yıldızları Kaya ve Ulusoy hakkında, yıllar sonra gelen ilginç açıklamayı, dizinin yapımcısı Fatih Aksoy yaptı.

Hürriyet Gazetesi’nden Cengiz Semercioğlu’na bir röportaj veren Aksoy, Yasak Elma dizisindeki taciz iddialarının ardından Talat Bulut ve Şevval Sam’ın setteki gerginlikleri ile ilgili bir soruya yanıt verirken, Adını Feriha Koydum dizisiyle ilgili bir örnek verdi.

Dizinin çekildiği dönemde iki baş rol oyuncusunun birbirlerinden pek de hoşlanmadıklarını ifade eden Aksoy, kamera önündeki pek çok başarılı işin arkasında, oyuncuların birbirlerinden pek haz etmediklerine dikkat çekti ve şöyle konuştu:

Adını Feriha Koydum ile ilgili gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı! Çağatay ve Hazal'ın arası hiç iyi değilmiş! 7

““Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncuları Hazal (Kaya) ve Çağatay (Ulusoy) birbirlerine bayılmazlardı. Daha sonra çok iyi arkadaş oldular ama dizi bittikten 3 yıl sonra… Dizi çekilirken öyle değillerdi ve ben bunu dert etmedim.”

Aksoy, Yasak Elma dizisinde de Talat Bulut ve Şevval Sam’ın birbirlerine bayılmasalar da ‘sette sular durulmuyor’ şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek setin düzgün bir şekilde çalışmaya devam ettiğine vurgu yaptı.