Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’dan ayrılan Hazal Subaşı’nın yeni dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!

Adını Sen Koy’dan ayrılan Hazal Subaşı’nın yeni dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Star TV ekranlarında günlük olarak yayınlanan Adını Sen Koy dizisindeki Zehra karakteriyle sevilen Hazal Subaşı, yeni dizisindeki görüntüleriyle hayranlarının dikkatini çekiyor.

Ancak genç oyuncunun doğru bir karar aldığı ortaya çıkıyor.

Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ile birlikte başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi Umut Işığım, genç oyuncunun kariyerinde sıçrama yapması için doğru bir proje olarak gözüküyor.

Adını Sen Koy'dan ayrılan Hazal Subaşı'nın yeni dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı! 7

Dizinin çekimlerine başlandı. Elif karakterine hayat veren Subaşı’nın ilk sahnesinden görüntüler de ortaya çıktı.

Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan görüntülerde Hazal Subaşı’nın elinde bir piknik sepeti ile tenkelerin arasında koştuğu anlar yer alıyor.

İşte bu görüntüler Subaşı’nın hayranlarını bir hayli memnun etti. Oyuncunun hayranları setten daha fazla paylaşım yapılmasını da istiyor.

Köyceğiz’den Sevenlerine Özel!? #UmutIşığım #Elif #HazalSubaşı @hazalsubasii @kanald

Umut Işığım (@umutisigimofficialtv)’in paylaştığı bir gönderi ()

Umut Işığım dizisinin konusu:

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerine yerleşir. Onu Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olur. Elif’e aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki bir bebeklerinin öldüğü sabah, denizden canlı bir bebek gelene kadar… Elif, bebeği Allah tarafından gönderilen bir hediye olarak alır. Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında herkesin hayatını derinlemesine etkileyecek olaylara sebep olur.

İşte setten yansıyan bir video daha:

Dizide Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’e; Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp ve konuk oyuncu Alper Saldıran eşlik edecek.

Umuda yolculuk…

Derya (Esra Bilgiç Töre) ile Elif (Hazal Subaşı)’nın mucizevi bir tesadüfle keşisen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına sebep olurken arada masum küçük Umut ve hayata küsen Yılmaz (Tolgahan Sayışman) olacak.

Hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek dizinin genel hikayesi ve künyesi ise şöyle:

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.

Yapım : MF Yapım

Yapımcı : Faruk Bayhan

Öykü ve Senaryo: Melis Civelek

Yönetmen : Yusuf Pirhasan

Oyuncular : Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar), Hazal Subaşı (Elif Özkan), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irman Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay(Yiğit), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Nihan), Hamdi Alp (Salih), konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak)