Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

tarafından zk zk

Adını Sen Koy'un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV'de neler oldu? 7

Televizyongazetesi/Özel Haber

TRT1 ekranlarından Star TV’ye transfer olan ve bugün yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek olan günlük dizi Adını Sen Koy’un sevilen başrol oyuncuları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, Star TV’de canlı yayına konuk oldu.

Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in sundukları ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk olan ikili, Adını Sen Koy’un fanlarını heyecanlandıran açıklamalar yaptılar. İkilinin sürekli olarak sosyal medyada hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılmaları konusu canlı yayında da konuşuldu. Subaşı ve Meriç, kaçamak cevaplar vermelerine rağmen, aralarında güzel bir ilişki olduğunun da işaretini verdiler.

İşte canlı yayındaki açıklamalar:

İrem Derici’nin kilo vermek için yaşadığı süreçte yaşananların konuşulduğu programda Hazal Subaşı, çok fazla kilo sorunu yaşamadığını. 1,67 boyunda ve 50-51 kilo civarında olduğunu belirtti. Geçen sezon kendisini ekranda biraz kilolu bulduğu için yaz aylarında biraz kilo verdiğini ve yeni sezonda daha iyi başladığını belirtti.