Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

tarafından zk zk

Adını Sen Koy'un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV'de neler oldu? 7

Erkan Meriç’ten Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu açıklaması…

Meriç, 2008 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasına katılarak, Best Photo Model seçildi. 2009 yılında Best Model of Turkey 2009 yarışmasına tekrar katıldı ve bu yarışmayı kazanarak, Türkiye birincisi oldu. Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye’nin en iyi erkek modeli seçilen Meriç, Türkiye’yi temsil etmek üzere Best Model of the World 2009 yarışmasına katılmaya hak kazandı. Bulgaristan’da gerçekleştirilen Best Model of the World yarışmasında birinci seçilen Meriç, “Dünya’nın en iyi erkek mankeni” ünvanını aldı. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan sonra bu ünvanı kazanan 3. Türk erkek modeldir.

Erkan Meriç, Tatlıtuğ ve İmirzalıoğlu ile paylaştığı bu ünvandan sonra ilk kez Adını Sen Koy dizisinde oyunculuk yapmaya başladı. Canlı yayında sorulan bir soru üzerine, her iki ünlü ismi de severek izlediğini belirterek “Oyunculukla ilgili eğitim alsak da deneyimlerle birlikte gelişebiliyor insan. Deneyim sahibi olmak gerekiyor. Onlar da farklı projelerde oynayarak tecrübe kazandılar. Herkesin ayrı bir çizgisi var. Ben de kendi çizgimi oluşturmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Günlük dizi çektikleri için magazinden çok uzak olduklarını belirten Subaşı ve Meriç, çekim bittikten sonra eve dönüp bir sonraki günün senaryosunu okuduklarını ve çalıştıklarını belirttiler.